Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Vil Fukushima nogensinde være sikker?

Fukushima er endnu ikke sikkert, og ingen mængde solrig retorik fra olympiske stormænd såvel som japanske politikere kan gøre det sådan. Med to timer at køre, før han ramte Fukushima, stod hans dosimeter på 0. 04; alt over 0,23, fortalte han os, var usikkert.

Relaterede spørgsmål:
Hvorfor stoppede dødsstraffen?
Grunde til at afskaffe dødsstraffen Siden 1973 er ​​f.eks. mere end 160 fanger sendt til dødsgangen i USA senere blevet frikendt eller løsladt fra dødsgangen på grund af uskyld. Andre er blevet henrettet trods alvorlig tvivl om deres skyld. Det afskrækker ikke kriminalitet. Grunde til at afskaffe dødsstraffen
Hvad er forskellen mellem en JD og en advokat?
JD er en titel for en person, der har en juridisk grad; det er en forkortelse for juris doctorate, den mest almindelige juragrad, der uddeles i USA. Esq. er en forkortelse for esquire og er en titel, i det mindste i USA, forbeholdt autoriserede advokater.
Hvad var præsident Wilsons 14 point?
De fjorten punkter var en erklæring om principper for fred, der skulle bruges til fredsforhandlinger for at afslutte 1. verdenskrig. Principperne blev skitseret i en tale den 8. januar 1918 om krigsmål og fredsbetingelser til den amerikanske kongres af Præsident Woodrow Wilson.
Hvad betyder PS i et brev?
post scriptum post scriptum
Hvor meget skal du stjæle for at komme i fængsel?
Den stjålne ejendoms værdi er ofte det, der afgør, om forbrydelsen er en forbrydelse eller forseelse. For at være et forbrydelsestyveri skal værdien af ​​ejendommen overstige et minimumsbeløb fastsat ved statslovgivning, typisk mellem $500 og $1.000.
Hvad skete der, da Sherman og hans tropper ankom til Savannah?
Sherman afslutter March to the Sea. Den 10. december 1864 fuldender Unionsgeneral William T. Sherman sin March to the Sea, da han ankommer foran Savannah, Georgia. Undervejs ødelagde Sherman gårde og jernbaner, brændte forrådshuse og fodrede sin hær fra landet.