Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Kan Jehovas Vidne have skæg?

Der er ingen regel imod at være noget moderigtig, så længe det ikke er ubeskedent. At have et skævt skæg eller en målrettet 5-skygge er ubeskedent. Jeg har kendt Jehovas Vidner, der har haft skæg. Det var altid i tider, hvor der var en tendens til, at mænd generelt havde skæg.

Relaterede spørgsmål:
Var den hellige Frans af Assisi en præst?
Sankt Frans af Assisi (italiensk: San Francesco d'Assisi, latin: Sanctus Franciscus Assisiensis), født Giovanni di Pietro di Bernardone, uformelt navngivet som Francesco (1181/1182 – 3. oktober 1226), var en italiensk katolsk munk, diakon og prædikant . Han vendte tilbage til Italien for at organisere ordenen.
Hvornår nåede islam til Nordafrika?
Tilstedeværelsen af ​​islam i Afrika kan spores til det 7. århundrede e.Kr., hvor Muhammed i Rajab 8 BH eller maj 614 e.Kr. rådede en række af sine tidlige disciple, som stod over for forfølgelse af de polyteistiske indbyggere i Mekka, til at søge tilflugt over Det Røde Hav i Axum.
I hvilket år forlod Moses Egypten?
En teori tager bogstaveligt udsagnet i 1. Kongebog 6:1 om, at udvandringen fra Egypten fandt sted 480 år før Salomon begyndte at bygge templet i Jerusalem. Dette skete i det fjerde år af hans regeringstid, omkring 960 fvt. derfor ville udvandringen dateres omkring 1440 fvt.
Hvem tilbad hedningene?
Gennem historien troede mange af dem på en øverste guddom. (Men de fleste sådanne hedninger troede på en klasse af underordnede guder/daimoner – se henotheisme – eller guddommelige udstrålinger. ) For kristne var den vigtigste forskel, hvorvidt nogen tilbad den ene sande Gud.
Går scientologer til læger?
"Scientologer søger konventionel medicinsk behandling for medicinske tilstande," sagde kirken i en erklæring. "Scientologer bruger receptpligtig medicin, når de er fysisk syge og stoler også på råd og behandling fra læger.
Hvor ligger Vor Frue af Medjugorje?
Medjugorje. Medjugorje er en by beliggende i Hercegovina-regionen i Bosnien-Hercegovina, ikke langt fra grænsen til Kroatien.