Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Kan Alexa styre ZigBee-enheder?

Tilslut dine Zigbee-enheder til Alexa Du kan forbinde dine Zigbee-baserede smartenheder til Alexa ved hjælp af Zigbee-hubben, der er indbygget i det nye Echo Show og Echo Plus, eller gennem andre Zigbee-certificerede hubs, såsom dem fra SmartThings og Wink. Tilslut dine Zigbee-enheder til Alexa

Relaterede spørgsmål:
Hvor fremstilles Bosch køleskabe?
North Carolina North Carolina
Hvem lavede det første hjemmekøleskab?
1913. Det første elektriske køleskab til husholdningsbrug blev opfundet af amerikanske Fred W. Wolf og blev kaldt Domelre, eller DOMestic ELectric Refrigerator. Hans model var et flop, men en af ​​hans innovationer – isterningbakken – fangede og blev inkluderet i konkurrenternes modeller.
Hvor stor er en bankboks?
Bankers Box® - 24 x 15 x 10 1⁄ 4" Let-pull plastikhåndtag på letter og legal størrelser.
Hvad forårsager en støjende vaskemaskine?
En af de mest almindelige årsager til en støjende vaskemaskine ved centrifugering er slidte tromlelejer. Hvis den laver støjen, når den drejes i hånden, ville den hovedmistænkte være tromlelejer, men for virkelig at kontrollere dette skal du tage drivremmen af ​​og dreje tromlen i hånden, for ellers drejer du også motoren.
Kan du blege en plet på en skjorte?
Ting du skal bruge Men for en dyb plet i et hvidt tøj kan pletrensning med blegemiddel give den bedste fjernelse. Men du kan bruge farvesikkert blegemiddel til at lave en testdrop i en skjult del af tøjet for at tjekke for blødende farvestof.
Hvorfor fryser min Samsung-fryser ikke?
Fordamperblæserens motor trækker kold luft over fordamperspolerne og cirkulerer den i hele fryseren. Hvis fordamperventilatoren ikke virker, afkøles fryseren eller køleskabet ikke tilstrækkeligt. For at afgøre, om fordamperblæserens motor er defekt, prøv at dreje ventilatorbladet med hånden.