Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvornår var Topeka forfatningskonvent?

23. oktober 1855

Relaterede spørgsmål:
Hvilken begivenhed fandt sted i august 1963?
Begivenheden, der fandt sted i august 1963, var marts i Washington. Denne massive martsmarch var en protest med deltagelse af næsten 250.000 mennesker. Demonstranterne samledes foran Lincoln Memorial i Washington, DC. Marchen mod Washington er også kendt som "March for Jobs and Freedom".
Hvornår blev den sidste bombe kastet over London WW2?
marts 1945 marts 1945
Hvordan krænkede Storbritannien og Frankrig amerikansk neutralitet?
Denne gang ville USA handle med Storbritannien og Frankrig på trods af deres neutralitetskrænkelser. En kynisk Napoleon reagerede ved at love at bringe de franske restriktioner til ophør, og kongressen proklamerede ikke-samkvem mod Storbritannien i februar 1811, men Frankrig fortsatte med at beslaglægge amerikanske skibe.
Hvordan påvirkede Rom den amerikanske regering?
Romerne etablerede en regeringsform - en republik - som blev kopieret af lande i århundreder. Faktisk er USA's regering delvist baseret på Roms model. Stigen til politisk magt i det romerske senat var anderledes for de velhavende patriciere end for underklassens plebejere.
Hvilket ændringsforslag overtrådte Roper v Simmons?
Ottende Ottende
Hvem støtter Nordkorea?
Nordkorea blev grundlagt som en del af den kommunistiske blok, og modtog stor russisk støtte. Kina og Sovjetunionen konkurrerede om indflydelse i Nordkorea under den kinesisk-sovjetiske splittelse i 1960'erne, da Nordkorea forsøgte at opretholde gode forbindelser med begge lande.