Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvorfor dør mine indiske tjørn?

Indien tjørn er modtagelig for brandskimmel, en bakteriel sygdom, der trives i regnfulde eller fugtige forhold, når temperaturen er mellem 75 og 85 grader Fahrenheit. Brandskimmel forårsager visne blade og blomster, samt væskende læsioner kendt som cankers.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan genopliver man en tomatplante?
Giv dine tomatplanter en tomme vand hver uge; med mindre, vil de visne. Vand visnende planter for hurtigt at genoplive dem. Flyt tomatplanterne, hvis de er i umiddelbar nærhed af et valnøddetræ, da valnødder skaber juglone, et giftstof, der kommer ind i jorden og kan dræbe omgivende planter.
Kan jeg beskære blåregn i september?
Wisteria er en smuk, men notorisk livskraftig klatrer, og skal beskæres to gange om året - i juli/august og om vinteren - for at holde den under kontrol og blomstre godt.
Hvad er forskellen mellem lufttæthed og lufttryk?
Tryk er en kraft, der udøves på eller mod en genstand ved at være i kontakt med et stof. Lufttrykket skyldes således bombardementet af luft (gas) partikler med en overflade. Massefylde er defineret som massen pr. volumen af ​​et stof. Luftdensitet er således defineret som luftmassen pr. volumenhed.
Er peberkorn frø?
Sort peber (Piper nigrum) er en blomstrende vin i familien Piperaceae, dyrket for sin frugt, kendt som en peberkorn, som normalt tørres og bruges som krydderi og krydderi. Når den er frisk og fuldt moden, er den omkring 5 mm (0,20 in) i diameter og mørkerød, og den indeholder et enkelt frø, ligesom alle drupes.
Hvor meget tjener en ingeniør?
Ingeniører får topløn År efter år får ingeniørjob den højeste gennemsnitlige startløn. Ifølge US Bureau of Labor Statistics (BLS) har ingeniører en gennemsnitlig årsløn på $91.010, og ingeniørområdet forventer at få en beskæftigelsesvækst på næsten 140.000 nye job i løbet af det næste årti. Ingeniører får topløn
Kan du dyrke planter med en almindelig pære?
Fluorescerende fuldspektret lys fungerer bedst, fordi de giver den nødvendige bølgelængde og ikke opvarmes, men en glødepære kan arbejde i en knivspids. Mens varme fra glødelamper kan udgøre et problem for planter, kan du normalt overvinde dette, så frøplanterne stadig producerer stærk tidlig vækst.