Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvorfor bruger skolerne plastik sølvtøj?

Greider sagde, at mellem- og gymnasieskolerne ikke kan bruge metalredskaber, fordi de ikke har opvaskemaskine. Folkeskolen begyndte at bruge plastikredskaber for flere år siden, fordi de var billigere, og børn smed metallerne ud.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan påfører du Thompson Water Seal på beton?
Overfladeforberedelse Lad altid beton- eller murværksoverflader tørre grundigt (3 eller flere dage), før du påfører Thompsons® WaterSeal® Waterproofer Plus Masonry Protector. Beton, der har en glat, flad finish skal åbnes for at tillade korrekt gennemtrængning. Dette skal gøres ved at bruge et betonætsningsprodukt. Forberedelse af overfladen
Hvor meget tjener radoninspektører?
For at opnå denne certificering kræver National Radon Proficiency Program: 16 timers træning i radonmåling på begynderniveau fra en godkendt kursusudbyder. En enhedspræstationstest, der skal udføres hvert andet år i et af de NRPP-godkendte radontestkamre.
Kan reden justeres baseret på udetemperaturen?
Brug IFTTT til at justere Nest baseret på udetemperaturen. Og, som heldet ville have det, er nogle af de mere nyttige på IFTTT lavet specielt til Nest smart-termostaten. Nest smart-termostaten er programmeret til at lære, hvad dit hjems optimale indre temperatur er, og til at holde den der. Brug IFTTT til at justere Nest baseret på udendørstemperaturen
Er Mohawk-gulve lavet i Kina?
Mohawk annoncerer JV med førende kinesisk fliseproducent - Sanfi. Mohawk Industries, Inc. Keramiske fliser anslås at udgøre 70 % eller mere af alle gulve, der sælges i Kina og er 25 gange større i enheder end det amerikanske keramiske flisemarked med en forventet vækst på 10 % eller mere om året.
Er aFe-filtre gode?
De er filtre af god kvalitet, der ser ud til at passe godt, nogle gange bedre end fabriksfiltret. Afe Pro Dry S er et førsteklasses filter.
Hvorfor bliver min bil ved med at dampe op indeni?
Hvorfor dugger mine ruder indeni? Når dine ruder er koldere end dugpunktet (temperaturen, hvor der dannes dug) inde i bilen, og du har nok fugt i luften i din bil, vil den fugt kondensere på forruden og få den til at dugge til.