Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan vælger jeg en gruppe i Maya?

Vælg en gruppe. Åbn Outliner (Vindue > Outliner), og udvid gruppeknudepunktet for at vise objekterne inde i gruppen, og klik derefter på det objekt, du vil vælge. Med hensyn til scenehierarkiet flytter kommandoen Group de valgte objekter under en ny transformationsknude.

Relaterede spørgsmål:
Er Hampton Bay og Hunter det samme firma?
Om Hampton Bay Sammenlignet med Hunter er Hampton Bay et meget yngre mærke, der kun har eksisteret siden 1986. Mærket er ejet af Home Depot og er en del af deres voksende antal husmærker. Hampton Bay har specialiseret sig i at lave ikke kun loftsventilatorer, men også lysarmaturer og udendørsmøbler. Om Hampton Bay
Hvordan passer du Gerbera tusindfryd udenfor?
Gerbera Daisy udendørs plejetips Vand dine planter i dybden en gang om ugen. Vand om morgenen, så jorden kan tørre hele dagen. Opbevares i et område med fuld direkte sollys. Brug mikronæringsrig plantegødning. Sørg for at trimme planten, efter at blomstringen begynder at visne for at hjælpe nye blomster med at vokse. Gerbera Daisy udendørs plejetips Vand dine planter i dybden en gang om ugen. Vand om morgenen, så jorden kan tørre hele dagen. Opbevares i et område med fuld direkte sollys. Brug mikronæringsrig plantegødning. Sørg for at trimme planten, efter at blomstringen begynder at visne for at hjælpe nye blomster med at vokse.
Hvad gør NFPA?
National Fire Protection Association (NFPA) er en global selvfinansieret nonprofitorganisation, etableret i 1896, dedikeret til at eliminere dødsfald, kvæstelser, ejendom og økonomiske tab på grund af brand, elektriske og relaterede farer.
Hvordan virker en valance?
En valance er en fantastisk måde at tilføje dimension og stil til dine vinduer. Det hænger normalt 4 til 6 tommer (10 til 15 cm) over gardinerne. Du kan hænge en kappe over mørklægningsgardiner for at blokere lyset i et rum eller sætte en kappe over gennemsigtige gardiner for at holde rummet lyst og åbent.
Hvor høje bliver asters?
8 tommer til 8 fod 8 tommer til 8 fod
Hvor lang tid tager petunia frøplanter at blomstre?
Forvent at planter tager omkring 12 uger fra frøsåning til blomstring. Petunia frøplanter kan blomstre i seks til 10 uger fra plantning i en potte, hængende kurv eller havebed.