Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan tjekker du din Facebook-historik?

Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Facebook, og gå til Aktivitetslog. derfra skal du klikke på knappen "Mere" i venstre sidebjælke for at afsløre muligheden "Søg". Klik på den for at se din søgehistorik.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan åbner jeg en Csproj fil?
Hvis du ikke kan åbne filen CSPROJ korrekt, så prøv at højreklikke eller trykke længe på filen. Klik derefter på "Åbn med" og vælg en applikation. Tip: Gem CSPROJ-filen lokalt på din telefon ved at trykke på den. Du kan så vælge det her.
Hvad gør Java for min computer?
Java er et programmeringssprog, som udviklere bruger til at oprette applikationer på din computer. Chancerne er, at du har downloadet et program, der krævede Java-runtime, og så har du sandsynligvis det installeret på dit system. Java har også et web-plugin, der giver dig mulighed for at køre disse apps i din browser.
Er aluminiumoxid basisk eller surt?
Aluminiumoxid er let basisk, så det vil fastholde sure forbindelser stærkere. Det er godt til adskillelse af komponenter, der er svagt eller moderat polære, og rensning af aminer.
Hvorfor er Cfast-kort så dyre?
Der er virkelig ingen grund til, at CFAST 2. 0-kort er så dyre, som de er. Det er bare et CF-kort, der bruger SATA i stedet for IDE. SATA-chipsæt er så allestedsnærværende i disse dage, at prisen ikke burde være så høj, som den er. Og ligesom overgangen fra IDE til SATA, da harddiske flytter fra SATA til NVM, er CF det også.
Hvad er forskellen mellem en mount og E mount?
Sony producerer kameraer med to objektivmonteringssystemer: A-mount og E-mount. A-mount er standard på Sonys unikke Translucent Mirror-type kamerahuse, mens E-mount bruges på spejlløse huse.
Hvad er brugen af ​​Move-værktøjet?
Flytteværktøjet giver dig mulighed for at flytte en markering eller et helt lag ved at trække det med musen eller bruge piletasterne på tastaturet. Flytteværktøjet er placeret øverst til højre i Photoshop Toolbox. Når flytteværktøjet er valgt, skal du klikke og trække et vilkårligt sted i billedet.