Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan tilføjer jeg et afkrydsningsfelt i Word?

Vælg listen. Klik om nødvendigt på fanen Hjem. Klik på rullelisten Punkttegn i gruppen Afsnit. Vælg Definer ny punkttegn fra rullelisten. Klik på Symbol i den resulterende dialogboks. Vælg Wingdings fra rullemenuen Skrifttype. Marker afkrydsningsfeltet i første række. Klik på OK to gange. Vælg listen. Klik om nødvendigt på fanen Hjem. Klik på rullelisten Punkttegn i gruppen Afsnit. Vælg Definer ny punkttegn fra rullelisten. Klik på Symbol i den resulterende dialogboks. Vælg Wingdings fra rullemenuen Skrifttype. Marker afkrydsningsfeltet i den første række. Klik på OK to gange.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er en maksimal kontrakt i NBA?
Hvad er en supermax-kontrakt? Officielt kendt som "Designated Veteran Player Extension", denne regel tillader hold at gensignere kvalificerede spillere til maksimalt femårige kontrakter værd op til 35 procent af lønloftet med otte procents eskalering hvert efterfølgende år.
Hvorfor er højrehåndet mere almindeligt?
Samtidig er mennesker i overvejende grad højrehåndede, når det kommer til værktøjsfremstilling sammenlignet med andre arter. Dette skyldes højst sandsynligt, at venstre og højre hemisfære styrer motorisk handling på de modsatte sider af kroppen.
Kan jeg bære min guldkæde hver dag?
Daglige bæretips Hvis de behandles rigtigt, bør guldsmykker holde i årevis. Her er et par ting, du skal huske på regelmæssigt, mens du bærer guldsmykker: Guld er et blødt metal: mens guld har sin egen glans og glans, er det også et blødt metal. Dette gør er modtagelig for skrammer, ridser og buler. Daglige bæretips
Hvor mange NFL-hold er opkaldt efter fugle?
Hvilke NFL-hold er opkaldt efter fugle? Philafelphia Eagles, Arizona Cardinals, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens og Seattle Seahawks er holdene opkaldt efter fugle.
Hvad er homofonen for roll?
Svaret er enkelt: rolle, roll er homofoner af det engelske sprog.
Er tingene inde i snekugler giftige?
Væsken har udviklet sig til let olie og derefter en blanding af vand og frostvæske (glycerin eller glykol). Der skal udvises forsigtighed, hvis en snekugle er knækket, fordi væsken, som kan indeholde frostvæske, kan være dødelig for katte og hunde, hvis den indtages eller slikkes af deres pels.