Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan synkroniserer du et helt SharePoint-websted?

Synkroniser dit SharePoint-webstedsbibliotek til din computer: Fra en webbrowser skal du godkende til dit SharePoint-websted. Naviger til det webstedsbibliotek, du ønsker at synkronisere til din computer. Klik på knappen Synkroniser øverst på siden. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Synkroniser nu for at starte guiden til synkroniseringsapp. Synkroniser dit SharePoint-webstedsbibliotek til din computer: Fra en webbrowser skal du godkende til dit SharePoint-websted. Naviger til det webstedsbibliotek, du ønsker at synkronisere til din computer. Klik på knappen Synkroniser øverst på siden. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Synkroniser nu for at starte guiden til synkroniseringsapp.

Relaterede spørgsmål:
Hvor stor kan Roku blive?
Roku TV'er fås i størrelser fra 24" til 75" hos førende forhandlere i Nordamerika.
Hvor er knappen Formatmaler placeret i Powerpoint?
Klik på Formatmaler på fanen Hjem. Markøren ændres til et penselikon. Brug penslen til at male over et udvalg af tekst eller grafik for at anvende formateringen. Dette virker kun én gang.
Hvordan forbinder jeg min MDR xb650bt til min bærbare computer?
Registrer headsettet ved hjælp af computeren. Klik på knappen [Start] og derefter på [Indstillinger]. Klik på [Enheder]. Klik på fanen [Bluetooth], og klik derefter på knappen [Bluetooth] for at aktivere BLUETOOTH-funktionen. Vælg [MDR-XB650BT], og klik derefter på [Pair]. Registrer headsettet ved hjælp af computeren. Klik på knappen [Start] og derefter på [Indstillinger]. Klik på [Enheder]. Klik på fanen [Bluetooth], og klik derefter på knappen [Bluetooth] for at aktivere BLUETOOTH-funktionen. Vælg [MDR-XB650BT], og klik derefter på [Pair].
Hvad er videnbaserede systemer forklare med et eksempel?
Et vidensbaseret system (KBS) er en form for kunstig intelligens (AI), der har til formål at indfange viden fra menneskelige eksperter for at understøtte beslutningstagning. Eksempler på videnbaserede systemer omfatter ekspertsystemer, som kaldes så på grund af deres afhængighed af menneskelig ekspertise.
Hvordan kan jeg se mine mest besøgte sider på Google Chrome?
Sådan tilføjes flere sider til Chrome Mest besøgte Åbn Chrome, og klik derefter på "Ny fane" på den øverste værktøjslinje for at åbne en ny faneside. Klik på linket "Mest besøgte" i nederste højre hjørne af browservinduet for at åbne siden Mest besøgte. Hold musen over miniaturebilledet for at slette. "X" vises på miniaturebilledet. Sådan tilføjes flere sider til Chrome Mest besøgte Åbn Chrome, og klik derefter på "Ny fane" på den øverste værktøjslinje for at åbne en ny faneside. Klik på linket "Mest besøgte" i nederste højre hjørne af browservinduet for at åbne siden Mest besøgte. Hold musen over miniaturebilledet for at slette. "X" vises på miniaturebilledet.
Hvad er String [] args?
String[] args i Java er et array af strenge, som gemmer argumenter, der sendes af kommandolinjen, mens et program startes. Alle kommandolinjeargumenterne er gemt i det array. public static void main(String[] args) {