Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan startede romerne ild?

Romersk historie Formet til at passe i hånden blev den brugt sammen med en flintsten til at gnistre på tinder. Flinten blev slået mod starteren i retning mod tinderen, for at kaste et stort antal gnister mod tinderen for at antænde ilden. romersk historie

Relaterede spørgsmål:
Hvad er betydningen af ​​sætningsverbet se på?
undersøge nærmere. phrasal verbum. Hvis en person eller organisation undersøger en mulig handlemåde, et problem eller en situation, finder de ud af det og undersøger fakta i forbindelse med det.
Virker vaskemiddel på græs?
Gartnere kan bruge flydende fad eller vaskemiddel som overfladeaktivt middel. Når det blandes med herbicider, insekticider eller gødning, hjælper et overfladeaktivt stof kemikalierne til at holde sig til og trænge ind i græsset meget bedre. Det er dog vigtigt at bruge vaskemiddel og ikke flydende sæbe.
Er kontrabas svær at spille?
Det er helt afgørende at have en god opsætning på din opretstående eller kontrabas. Dårligt indstillede kontrabasser kan ofte være meget svære at spille, hvilket gør at lære instrumentet meget sværere og ulønnet.
Er Steinway stolper nogle gode?
Steinway opretstående klaverer er ikke særlig gode: Det faktum, at de ikke kan måle sig med deres flygler, er karakteren af ​​opretstående klaverer sammenlignet med flygler. Steinway opretstående klaverer er ikke særlig gode:
Importerer USA tømmer?
USA er en enorm producent af nåletømmer, fræser over 26.200 milliarder pladefod i 2003 og eksporterer over 380 millioner dollars hvert år. Men USA importerer også omkring $4. 5 milliarder værdi af nåletømmer fra Canada, hvilket tegner sig for 83% af den samlede import af nåletræ efter værdi.
Udvider og trækker kompositterrasse sig sammen?
Kompositterrasse kan efterligne udseendet af naturligt træ. Det er vigtigt at erkende, at kompositterrasse udvider sig og trækker sig sammen med varme og kulde. Dette faktum vil i høj grad påvirke, hvordan du arbejder med materialet for at reducere spild og gøre dit projekt lettere.