Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan renser jeg et bord i Oracle?

Når du udsteder en DROP TABLE-sætning i Oracle, kan du angive indstillingen PURGE. Indstillingen PURGE vil rense bordet og dets afhængige objekter, så de ikke vises i papirkurven. Risikoen ved at angive indstillingen PURGE er, at du ikke vil være i stand til at gendanne tabellen.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan finder jeg et citat til en artikel?
Søg i Google Scholar efter en bestemt artikel Skriv titlen på artiklen i søgefeltet (du kan bruge anførselstegn omkring titlen for at få Google til at søge i den som en sætning, men det er ofte unødvendigt). Find artiklen i resultatlisten, og citaterne til den vil være nederst i citatet. Søg i Google Scholar efter en bestemt artikel
Hvor meget koster Alfred premium?
Alfred Premium, en abonnementstjeneste, opkræver 3,99 USD/måned. Det tilbyder HD-visning, -optagelse samt annoncefjernelse. Ved bekræftelsen af ​​opgraderingen vil betalingen blive debiteret din iTunes-konto.
Hvordan scanner og downloader jeg et dokument?
Hjemmetilstand Indlæs dit dokument. Klik på fanen Scan. Vælg dokumenttype og scanningsstørrelse. Klik på Scan. Det scannede billede vil blive vist i billedfremviseren. Bekræft og rediger (om nødvendigt) det scannede billede. Klik på Gem. Dialogboksen Gem vises. Konfigurer indstillingerne, og klik på OK.
Kan du oplade din telefon trådløst med et etui på?
Faktisk er det den præcise grund til, at mange Android-producenter har droppet trådløs opladning i de seneste år – det vil bare ikke fungere med premium materialer som aluminium, og udseendet har taget forrang over det praktiske. Og så længe du gør din due diligence, når du køber din sag og oplader, burde du have det fint.
Hvordan tilføjer jeg testimonials til squarespace?
Her er trinene: Opret en ny blogside. Klik på plusknappen for at tilføje et nyt indlæg. I øverste højre hjørne af indlægseditoren, klik fra 'indhold' til 'indstillinger'. Indsæt din testimonial i 'uddrag'-området sammen med navnet på den person, der gav udtalelsen, og måske et link tilbage til deres websted. Her er trinene: Opret en ny blogside. Klik på plusknappen for at tilføje et nyt indlæg. I øverste højre hjørne af indlægseditoren, klik fra 'indhold' til 'indstillinger'. Indsæt din testimonial i 'uddrag'-området sammen med navnet på den person, der gav udtalelsen, og måske et link tilbage til deres websted.
Hvorfor kan mit iTOUCH-ur ikke oprette forbindelse til min telefon?
Gå til telefonens Bluetooth-indstillinger, og afbryd forbindelsen mellem iTOUCH og telefonen. Tilslut telefonen til uret igen. Det er afgørende, at telefonen forbinder til uret i den rækkefølge. QR-koden blev oprindeligt brugt til at downloade Android-versionen af ​​iTOUCH SW-appen.