Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan forårsager glomerulonefritis nefrotisk syndrom?

GN kan føre til nefrotisk syndrom, som får dig til at miste store mængder protein i din urin. Dette fører til en masse væske- og saltophobning i din krop. Du kan udvikle forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal og hævelse i hele din krop. Kortikosteroider behandler denne tilstand.

Relaterede spørgsmål:
Hvilke dyr bærer Zika?
Zika og dyr Zika spreder sig til mennesker primært ved bid af en inficeret myg. De eneste dyr, som vi ved kan blive syge af Zika, er ikke-menneskelige primater (for eksempel aber og aber), som kan have mild sygdom med feber, når de er inficerede.
Hvor dyb er en muldvarp?
Muldvarpeskader I modsætning til vegetarmuslinger graver muldvarpe dybt. Deres tunneler er normalt mindst ti tommer under jorden, medmindre de scanner overfladen på jagt efter en makker. Muldvarpeskader
Hvilken type binding er der i kulhydrater?
glykosidbindinger glycosidbindinger
Er det et ord, der kan trækkes tilbage?
verbum (brugt uden genstand), tilbagetruk, trak sig tilbage, trækker sig tilbage. at gå eller flytte tilbage, væk eller til side; gå på pension; trække sig tilbage: at trække sig tilbage fra rummet.
Hvad er meningen med en grøn lommelygte?
Det menneskelige øje er mere modtageligt for grønt lys end rødt lys, så taktiske lommelygter udstyret med grønne pærer giver jægere mulighed for at se længere og bedre. Grønt lys giver også mulighed for bedre kontrast om natten, hvilket gør dem ideelle til jagt på mørkt farvede dyr, såsom vildsvin.
Hvorfor er det kvindelige bækken bredere end hannerne?
Fordi det kvindelige bækken er tilpasset til fødslen, er det bredere end det mandlige bækken, hvilket fremgår af afstanden mellem de anteriore superior iliaca spines (se figur 4). Hunnernes ischiale knolde er også længere fra hinanden, hvilket øger størrelsen af ​​bækkenudløbet.