Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvordan dyrker du poblano peber fra frø?

Plant poblano peberfrø indendørs otte til 12 uger før den sidste gennemsnitlige frostdato. Opbevar frøbakken på et varmt, godt oplyst område. Frøene spirer bedst med en varmemåtte og supplerende belysning. Hold potteblandingen let fugtig.

Relaterede spørgsmål:
Vil et elektrisk tæppe brænde?
Nyere elektriske tæpper har en afspærringsmekanisme for at forhindre, at tæppet overophedes eller antændes. Ældre tæpper (før ca. 2001) har muligvis ikke en lukkemekanisme; brugere risikerer at blive overophedet. Ældre tæpper betragtes som brandfare.
Hvordan slipper du af med vinstokke på et murstenshus?
Hvis vinstokke som engelsk efeu efterlader snavs på mursten eller andre overflader, så prøv at skrabe dem med en træ- eller plastskraber. Du kan også sprøjte mursten eller sten med vand og skrubbe dem med en nylonbørste. Vær forsigtig med at bruge en stålbørste, som kan beskadige nogle overflader.
Er indkørselsforsegling nødvendig?
Fair anbefaler mindst en 6-tommer knust stenbase under mindst 4 tommer asfalt. Kindler fastholder, at tætning af indkørsler er nødvendig for at genoprette det øverste lag og beskytte sand og grus indlejret i asfalten mod de skadelige virkninger af vand og ilt. Han sammenligner tætning med at beskytte blotlagt metal.
Hvordan sætter man et gelænder på en betonveranda?
Sådan fastgøres et trærækværk til en betonveranda Mål på betonen, hvor hver stolpe skal placeres. Få nogen til at holde rækværket på verandaen, og marker derefter, hvor stolperne skal gå. Placer de boltede stolpeholdere på betonen. Marker hvert hul på stolpeholderen. Lav hullerne i betonen med et hammerbor og en bid. Sådan fastgøres et trærækværk til en betonveranda Mål på betonen, hvor hver stolpe skal placeres. Få nogen til at holde rækværket på verandaen, og marker derefter, hvor stolperne skal gå. Placer de boltede stolpeholdere på betonen. Marker hvert hul på stolpeholderen. Lav hullerne i betonen med et hammerbor og en bid.
Hvordan installerer du en funderingsbrøndventilation?
Perimeterdræn Placer udluftningen godt mod fundamentet, og marker placeringen af ​​hullerne. Sørg for, at udluftningsbrønden er centreret på udluftningen og i niveau med huset. Antallet af bolte varierer med højden på udluftningsbrønden. Tilføj grus til brønden, hvilket bringer niveauet op til 2" under bunden af ​​udluftningsåbningen. Perimeter dræn
Vil hjorte spise Ruellia?
SVAR: Besøg venligst vores side med anbefalede arter. nudiflora (da den også kan have hvide blomster), men disse 4 (og jeg formoder alle andre Ruellia-arter, der ikke er på vores liste) er hjorteresistente.