Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvor meget data bruger WhatsApp-opkald 4g?

4G overskydende dataforbrug debiteres med en sats på $10. 70/GB og begrænset til $188/måned for ubegrænset brug, med virkning fra den 16. september 2013. " Hvis du bliver opkrævet for $10,70 pr. GB, betyder det, at du bliver debiteret til $0,01 pr. MB. Et 10-minutters Whatsapp-opkald som bruger 5MB vil koste dig lige omkring 5 cent.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan ordner jeg d3dx943 DLL?
Sådan rettes D3dx9_43. dll-fejl Genstart din computer, hvis du ikke har gjort det endnu. Installer den seneste version af Microsoft DirectX. Forudsat at den seneste DirectX-version fra Microsoft ikke løser d3dx9_43. Afinstaller spillet eller softwareprogrammet, og geninstaller det derefter igen. Gendan d3dx9_43. Sådan rettes D3dx9_43. dll-fejl Genstart din computer, hvis du ikke har gjort det endnu. Installer den seneste version af Microsoft DirectX. Forudsat at den seneste DirectX-version fra Microsoft ikke løser d3dx9_43. Afinstaller spillet eller softwareprogrammet, og geninstaller det derefter igen. Gendan d3dx9_43.
Hvordan synkroniserer du et helt SharePoint-websted?
Synkroniser dit SharePoint-webstedsbibliotek til din computer: Fra en webbrowser skal du godkende til dit SharePoint-websted. Naviger til det webstedsbibliotek, du ønsker at synkronisere til din computer. Klik på knappen Synkroniser øverst på siden. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Synkroniser nu for at starte guiden til synkroniseringsapp. Synkroniser dit SharePoint-webstedsbibliotek til din computer: Fra en webbrowser skal du godkende til dit SharePoint-websted. Naviger til det webstedsbibliotek, du ønsker at synkronisere til din computer. Klik på knappen Synkroniser øverst på siden. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Synkroniser nu for at starte guiden til synkroniseringsapp.
Hvad gør det at sikkerhedskopiere din computer?
Inden for informationsteknologi er en sikkerhedskopi eller datasikkerhedskopi en kopi af computerdata, der er taget og gemt andetsteds, så den kan bruges til at gendanne originalen efter en hændelse med tab af data. Der er forskellige typer datalagringsenheder, der bruges til at kopiere sikkerhedskopier af data, der allerede er på sekundært lager, til arkivfiler.
Hvilken type stik kan bruges til at forbinde et eSATA-interface til et eksternt SATA-drev?
Implementering. SATA er en computerbusgrænseflade til tilslutning af værtsbusadaptere til masselagerenheder såsom harddiske og optiske drev. eSATA er et SATA-stik, der er tilgængeligt uden for computeren, for at give en signalforbindelse (men ikke strøm) til eksterne lagerenheder.
Vil blive krediteret betydning?
Så når banken siger, at de har krediteret din konto, betyder det, at du har flere penge på din konto. Aktiver, som kontanter eller ejendom, som du ejer, er "debetkonti", det vil sige, en debet er en stigning i saldoen på kontoen. Forpligtelser, ligesom penge du skylder, er "kreditkonti", det vil sige, at en kredit er en stigning.
Hvor mange skoler i USA tillader ikke mobiltelefoner?
Procentdelen af ​​K-12 offentlige skoler, der forbød mobiltelefonbrug, var omkring 66 procent i 2015-16, et fald fra mere end 90 procent i 2009-10, ifølge data fra en undersøgelse foretaget af National Center for Education Statistics.