Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvor mange femtedele er der i en 1,75 liters flaske?

2. 312 femtedele 2. 312 femtedele

Relaterede spørgsmål:
Hvorfor kan jeg ikke tilføje ord til min ordbog i Outlook?
Outlook 2016: Kan ikke tilføje ord til ordbogen. I Outlook skal du vælge "Filer", og derefter vælge "Indstillinger". Vælg "Mail" i venstre rude. Vælg knappen "Stavning og autokorrektur".
Hvordan kan jeg blive filialleder i SBI?
Du skal give SBI PO optagelsesprøve, som dybest set er en egnethedstest. Når du har klaret egnethedsprøven, skal du møde op til samtale. Efter 2-3 års erfaring kan du få ansvaret som afdelingsleder. Fortsæt med at henvise SBIs karrieresektion til den næste meddelelse.
Hvor mange pladser er tilgængelige i NDA-eksamenen?
UPSC NDA, NA (I) 2019-meddelelse frigivet; ansøg om 392 pladser hos upsconline. nic. i. Union Public Service Commission har udsendt meddelelsen om National Defence Academy & Naval Academy Examination (I), 2019 på sin officielle hjemmeside.
Hvor tidligt kan du tjekke ind til en JetBlue-flyvning?
20 minutter til 6 timer 20 minutter til 6 timer
Hvad er en gaffeltruck med dobbelt rækkevidde?
Gaffeltrucks med dobbelt rækkevidde er beregnet til opbevaring af paller i reoler og kan læsse to pallelæsser dybt til dobbeltreol. Double reach gaffeltrucks kan holde tungere belastninger end single reach gaffeltrucks og rækker også typisk længere.
Hvor lang tid tager det at få CoE?
Dit CoE skal indsendes som en del af din ansøgning om studievisum. Du vil modtage dit CoE inden for 10 arbejdsdage efter indsendelse af din internationale studerendes accept- og betalingsaftale. Den vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet i aftalen.