Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvor langt er Mohenjo Daro fra Harappa?

589 km. 589 km.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er den nikenske trosbekendelse, og hvorfor er den vigtig?
Nicene Creed, også kaldet Niceno-Constantinopolitan Creed, en kristen troserklæring, der er den eneste økumeniske trosbekendelse, fordi den accepteres som autoritativ af de romersk-katolske, østlige ortodokse, anglikanske og større protestantiske kirker.
Hvorfor spiser folk druer nytårsaften?
De tolv druer stammer fra mindst 1895, men blev etableret i 1909. I december samme år gjorde nogle alicantesiske vinavlere denne skik populær for bedre at kunne sælge et stort antal druer fra en fremragende høst. Ifølge traditionen fører spisning af de tolv druer til et år med held og lykke.
I hvilken bevægelse deltog Gandhi?
Gennem sine frihedsbevægelser som ikke-samarbejdsbevægelsen, civil ulydighed eller Champaran-bevægelsen, stod Gandhi altid for menneskerettighederne. Han gav sin sved og blod for at opnå indisk uafhængighed fra kolonistyrets kløer.
Hvad vil det sige at transcendere sig selv?
Selvtranscendens er et begreb, der er tæt forbundet med spiritualitet. I bund og grund betyder selvtranscendens at transcendere det individuelle selv, hvilket betyder at gå ud over din egen identitet og forstå, at du er en lille del af noget større.
Hvordan står solen op og ned?
Svar: Solen, Månen, planeterne og stjernerne står alle op i øst og går ned i vest. Og det er fordi Jorden drejer - mod øst. Jorden roterer eller snurrer mod øst, og det er derfor, Solen, Månen, planeterne og stjernerne alle rejser sig i øst og vandrer mod vest over himlen.
Er sønlig fromhed stadig relevant i dag?
Familiefromhed forbliver en central grundsætning i konfucianismen, baseret på læren fra den kinesiske vismand Confucius (sandsynligvis 552-479 f.v.t.). Begrebet sønlig fromhed, som fremmer absolut respekt for ældre, er stadig vigtigt i det moderne kinesiske samfund.