Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvor gik Netanyahu på college?

Massachusetts Institute of Technology 1972–1975 Harvard University Massachusetts Institute of Technology 1972–1975 1972–1975Harvard University

Relaterede spørgsmål:
Er en statsrepræsentant det samme som et kongresmedlem?
Af denne grund, og for at skelne, hvem der er medlem af hvilket hus, omtales et medlem af senatet typisk som senator (efterfulgt af "navn" fra "stat"), og et medlem af Repræsentanternes Hus er normalt omtalt som kongresmedlem eller kongreskvinde (efterfulgt af "navn" fra "nummer"-distriktet i
Hvad skete der før Jackson-perioden?
Allerede før den Jacksonianske æra begyndte, var valgretten blevet udvidet til et flertal af hvide mandlige voksne borgere, et resultat som Jacksonianerne fejrede. Jacksons udvidelse af demokratiet var stort set begrænset til europæiske amerikanere, og stemmeretten blev udvidet til kun at omfatte voksne hvide mænd.
Hvem vandt den amerikanske revolution?
Fanget mellem amerikanske og franske styrker på land og den franske flåde på havet, overgav Cornwallis sig den 19. oktober 1781. Dette var det sidste store slag i den amerikanske uafhængighedskrig. Amerikanerne og franskmændene underskrev hver især uafhængige traktater med Storbritannien.
Hvad er et eksempel på common law?
navneord. Almindelig ret er defineret som en samling af juridiske regler, der er blevet lavet af dommere, da de udsteder kendelser i sager, i modsætning til regler og love, der er lavet af lovgiver eller i officielle vedtægter. Et eksempel på common law er en regel, som en dommer har lavet, der siger, at folk har pligt til at læse kontrakter.
Hvad var formålet med kropstælling?
Body Count var et aspekt af den udmattelsesbaserede krig, der fandt sted i Vietnam. Amerikansk militær intervention prioriterede oprindeligt at støtte det ustabile syd for at skabe en stærk buffer mod genforeningsbestræbelser fra nord. At invadere Norden risikerede at involvere stærkere kommunistiske magter i spil.
Hvor langt løb de i Black Hawk Down?
Den faktiske afstand tilbagelagt under tilbagetrækningen fra krydset var et sted mellem 4 og 4,5 kilometer eller 2,5 til 2,8 miles. For dem, der var startet ved det første ulykkessted, nåede den tilbagelagte distance tre miles.