Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvor blev Rom Berlin-aksen underskrevet?

"Aksemagterne" fik formelt navnet efter at trepartspagten blev underskrevet af Tyskland, Italien og Japan den 27. september 1940 i Berlin.

Relaterede spørgsmål:
Hvor mange penge tjener en tv-vejrmand?
Bureau of Labor Statistics rapporterer, at den årlige medianløn i 2016 for meteorologer var $92.460 eller $44. 45,- i timen. Dette tal er variabelt og er betinget af markedsstørrelse, beliggenhed og skifttildeling. På et lille marked kan tv-vejrspådommere tjene 35.000 dollars for weekendaftener og et morgen-/middagsskift.
Hvad var Athens og Spartas kampstrategier i den peloponnesiske krig?
Hvad var Athens og Spartas kampstrategier i den peloponnesiske krig? Spurgte for 1 år siden. I den peloponnesiske krig søgte athenerne at angribe Sparta og dets allierede med dens magtfulde flåde, mens Sparta søgte direkte at konfrontere de athenske styrker med sin overlegne hær.
Hvad ønskede Mao Zedong at opnå?
Mao Zedong (26. december 1893 – 9. september 1976) var en kinesisk kommunistisk leder. Han var formand for Kinas kommunistiske parti (CPC) fra dets oprettelse i 1949 til sin død i 1976. Han førte Kinas kommunistiske parti til sejr i en borgerkrig mod det nationalistiske regime.
Hvilken taktik brugte japanerne under slaget ved Okinawa?
Alt imens Okinawans forsøgte at overleve krigen. Japanerne ville bruge terrænet til at bremse den amerikanske fremrykning, og japanerne ville forsøge at bløde de allierede flådestyrker. De amerikanske styrker ville gennemføre en massiv artillerispærring efterfulgt af en fejende manøvre for at indtage øen.
Hvad var målet med kongressen for racelighed under anden verdenskrig?
Kongres for racelighed. Congress of Racial Equality (CORE), amerikansk organisation, der blev oprettet af James Farmer i 1942 for at forbedre racerelationer og afslutte diskriminerende politikker gennem direkte handlingsprojekter.
Kan en mobiltelefon ransage uden en kendelse?
Hvis du bliver anholdt Højesteret afgjorde imidlertid, at politiet ikke kan ransage indholdet af en enhed uden en kendelse; alt, hvad de kan gøre, er fysisk at søge på enheden, herunder at fjerne telefonen fra etuiet eller fjerne batteriet. Hvis du bliver arresteret