Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvilken størrelse saltcelle skal jeg bruge til min pool?

For en swimmingpool, der er 24.000 gallons, vil vi anbefale at få en saltcelle, der er vurderet til mindst ? større end din poolstørrelse. Det betyder, at du skal bruge et saltsystem, der er normeret til 40.000 gallons.

Relaterede spørgsmål:
Hvor meget plads har du brug for mellem toilet og væg?
Standard gipsplader er 1/2 tomme tyk, så blikkenslageren bør indstille toiletflangen mindst 15-1/2 inches fra midten af ​​flangen til vægrammerne. Standardafstanden fra bagvæggen er 12 tommer eller 12-1/2 tommer fra midten af ​​flangen til vægrammerne.
Kan jeg ændre alarmlyden på Google home mini?
For at ændre din alarmlyd skal du bede din Google Home om at indstille en mediealarm, navngive klokkeslættet og derefter svare med et sangnavn, når højttaleren bliver bedt om det. På nogle Google Home-enheder kan du også indstille en karakteralarm, så populære stemmer som Teenage Mutant Ninja Turtles vil lyde, når din alarm går i gang.
Er Goodman AC-kondensator foropladet?
Revolv AccuCharge og Goodman-mærkerne er førende inden for forudopladede AC-enheder.
Bærer Lowes Jeld Wen-vinduer?
JELD-WEN Dobbelthængte vinduer ved Lowes. com.
Hvad er fryselager?
En fryser er en stor beholder som et køleskab, hvor temperaturen holdes under frysepunktet, så du kan opbevare mad inde i den i længere tid.
Kan jeg vippe tapetklister ned i vasken?
Skylning ned i afløbet. Tilsæt vand for at fortynde tørret tapetklister. De fleste tapetklister er vandopløselige, hvilket betyder, at de opløses i vand. Kombiner vand med brugt lim, indtil det er en tynd, vandig væske.