Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvilken slags opløsningsmiddel er vand?

Vand kaldes universelt opløsningsmiddel, da det er et polært opløsningsmiddel med højere dielektrisk konstant og derfor kan opløse det meste af det opløste stof.

Relaterede spørgsmål:
Hvad betyder det, når et apotek markerer dig rødt?
Røde flag er advarselsskilte, der kan indikere, at en recept på kontrollerede stoffer ikke indhentes til legitime medicinske formål, men snarere til afledning eller misbrug.
Er grå øjne attraktive?
Smarte grå nuancer Sammen med brune øjne scorede grå øjne under gennemsnittet på vores pointsystem - hvilket betyder, at de har tendens til at være mindre attraktive end andre farver, såsom blå eller nøddebrun. Så hvis du har grå øjne, er chancerne for, at folk synes, du er attraktiv, men ikke så attraktiv som dem med blå eller nøddebrune øjne. Flotte nuancer af grå
Hvorfor har jeg stadig akne som 25-årig?
Voksen acne, eller post-adolescent acne, er acne, der opstår efter en alder af 25. For det meste er de samme faktorer, der forårsager acne hos unge, på spil i voksen acne. De fire faktorer, der direkte bidrager til acne, er: overskydende olieproduktion, porer, der bliver tilstoppet af "klæbrige" hudceller, bakterier og betændelse.
Kan kodein forårsage panikanfald?
Kodein-angsteanfald er ualmindelige og forekommer sandsynligvis hyppigere for personer, der bruger kodein med en allerede eksisterende angstlidelse. En person, der oplever et angstanfald, når han trækker sig fra kodein, føler måske, at den eneste måde at undgå et fremtidigt angreb på er at fortsætte med at bruge kodein.
Hvad gør Addisons sygdom værre?
Du kan ikke engang bemærke dem, før din krop er under ekstrem stress, såsom når en alvorlig infektion, traumer, operation eller dehydrering forårsager en binyrekrise. En binyrekrise betyder, at din krop ikke kan lave nok kortisol til at klare stressen. I nogle få tilfælde bliver Addisons sygdom hurtigt værre.
Kan du se klart under vandet?
Beskyttelsesbriller giver dig mulighed for at se klart under vandet uden irritation, og deres rem sikrer, at de forbliver fastgjort til dit hoved, mens du svømmer.