Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvilken presbyteriansk kirke er mere liberal?

PCA er mere socialt og teologisk konservativ end PC(USA). PCA kræver ordinerede præster og ældste til at abonnere på det teologiske.

Relaterede spørgsmål:
Hvem er drømmenes gudinde?
Morpheus var kendt som drømmenes gud. Han formede og formede drømmene, hvorigennem han kunne vise sig for dødelige i enhver form. Dette talent gjorde Morpheus til en budbringer af guderne, i stand til at kommunikere guddommelige budskaber til sovende dødelige.
Hvem har lov til at læse Vedaerne?
(2) Retten til at læse og følge Vedaerne: Vedaerne (inklusive Rig Vedaerne) har salmer skabt og bidraget af og for arbejderklassens mennesker (f.eks. musikere, landmænd, kohyrder, cowboys, Vaishyas og Shudras osv.) og ikke bare de meget læsekyndige (f.eks. brahminer).
Hvornår underskrev Poona-pagten?
24. september 1932 24. september 1932
Hvorfor kaldes Purim loddets fest?
Purim, som bogstaveligt betyder "lodder" og nogle gange er kendt som loddsfesten, er den jødiske højtid, hvor jøder mindes at blive reddet fra forfølgelse i det antikke persiske imperium. Haman kaster lod (deraf navnet på højtiden) for at bestemme datoen, hvor han ville udføre sin plan: den 13. Adar.
Ryger BTS-medlemmer?
bighit medarbejdere er blevet fyret for selv at ryge i samme rum som bts så nej. medlemmerne ryger ikke.
Hvor ligger Aeta?
Aeta er fysisk karakteriseret ved mørk hud, fint krøllet hår og kort statur (figur 1). De er placeret i isolerede områder langs foden af ​​Mount Pinatubo i Zambales Range i provinsen Pampanga.