Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvilke mønter understøttes af Ledger Nano S?

Ifølge Ledgers hjemmeside understøtter Nano S naturligt 1.000+ mønter, inklusive de fleste af de store mønter og enhver ERC20token: Bitcoin (BTC) Bcash (BCH) Binance Coin (BNB) Cardano (ADA) Dash. Dogecoin. Eos. Ethereum. Ifølge Ledgers hjemmeside understøtter Nano S naturligt 1.000+ mønter, inklusive de fleste af de store mønter og enhver ERC20token: Bitcoin (BTC) Bcash (BCH) Binance Coin (BNB) Cardano (ADA) Dash. Dogecoin. Eos. Ethereum.

Relaterede spørgsmål:
Hvorfor bruges sf6 til at isolere gas?
Svovlhexafluoridgas (SF6) anvendes som isolering i alle dele af installationen, og i afbryderen også til lysbueslukning. SF6 er en elektronegativ gas, dens dielektriske styrke ved atmosfærisk tryk er cirka tre gange så stor som luft. Ny SF6-gas skal overholde IEC 60376 (VDE 0373 del 1).
Hvordan løser en planøkonomi det økonomiske problem?
I en planøkonomi bestemmer regeringen, hvad der bliver produceret, til hvilken mængde og hvilken pris. De statsejede såvel som de private virksomheder i sådanne økonomier modtager vejledning og direktiver fra regeringen vedrørende økonomiske problemer, herunder hvad de skal producere, hvordan de skal producere og for hvem der skal produceres.
Hvorfor siger piloter roter, når de letter?
Når den har nået en forud beregnet værdi hurtigt nok til, at flyet faktisk begynder at klatre efter rotation, råber han 'rotér'. Dette er signalet til piloten i kontrol, at flyet har nået tilstrækkelig hastighed til, at han kan trække i stokken og lette.
Hvor bruges beklædning?
Beklædning er en type "skind" eller ekstra lag på ydersiden af ​​en bygning. Det kan fastgøres til en bygnings ramme eller et mellemlag af lægter eller afstandsstykker. Det bruges hovedsageligt til at forhindre vind og regn i at trænge ind i bygningen. Beklædning kan også give lyd- og varmeisolering samt brandmodstand.
Købte Pulte Centex?
DALLAS — Pulte Homes Inc. køber Centex Corp. for $1. 3 milliarder på lager i en aftale, der vil skabe landets største boligbygger, der henvender sig til alle fra førstegangsboligkøbere til bedsteforældre, der ønsker at flytte ind i pensionistsamfund.
Hvor er Googles hovedkvarter i Europa?
Europæisk hovedkvarter, Dublin Googles europæiske hovedkvarter ligger i Dublins Silicon Docks, et kvarter, der er hjemsted for mange højteknologiske virksomheder, og hvis navn er inspireret af Californiens Silicon Valley. Europæiske hovedkvarter, Dublin