Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvem startede Swaraj i 1921?

Kongresleder og berømte digter Hasrat Mohani var den første aktivist, der krævede fuldstændig uafhængighed (Poorna Swaraj) fra briterne i 1921 fra et All-India Congress Forum.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er arnavs rigtige navn?
Barun Sobti Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? Barun SobtiIss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
Hvor kom den apostolske lære fra?
A: "Apostolisk" refererer til apostlene, de tidligste tilhængere af Jesus, som blev sendt ud for at udbrede den kristne tro. I dette tilfælde kommer det fra apostoliske pinsevenners tro på dåben. Apostoliske pinsevenner døber de troende i Jesu navn.
Hvad er den vigtigste liturgiske sæson?
Generelt er de liturgiske årstider i vestlig kristendom advent, jul, almindelig tid (tid efter helligtrekonger), fastetid, påske og almindelig tid (tid efter pinse). Nogle protestantiske traditioner inkluderer ikke almindelig tid: hver dag falder ind i en bestemt sæson.
Hvilken slags job udførte aztekerne?
De fleste mennesker i det aztekiske imperium endte med at blive bønder, fiskere og jægere. Men nogle blev uddannet til at være soldater, læger, præster, købmænd, handlende, håndværkere, boldspillere, ingeniører, bygmestre og matchmakere.
Hvad er et stærkt ego?
Et individ med et stærkt ego er således en, der er i stand til at tolerere frustration og stress, udskyde tilfredsstillelse, modificere egoistiske ønsker, når det er nødvendigt, og løse interne konflikter og følelsesmæssige problemer, før de fører til neurose. Sammenlign ego-svaghed.
Hvad hedder en Tarot-læser?
Den tekniske betegnelse for tarotlæsning er taromancy (spådom gennem brug af tarotkort), som er en underafsnit af kartomanti (spådom gennem kort generelt).