Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvem opfandt politisk teori?

Karl Marx og hans teori om kommunisme udviklet sammen med Friedrich Engels viste sig at være en af ​​de mest indflydelsesrige politiske ideologier i det 20. århundrede.

Relaterede spørgsmål:
Er FN's Generalforsamlings resolutioner bindende?
Juridisk status De fleste eksperter anser de fleste generalforsamlingsbeslutninger for at være ikke-bindende. Nogle generalforsamlingsbeslutninger, der behandler spørgsmål internt i De Forenede Nationer, såsom budgetbeslutninger eller instrukser til lavere rangerende organer, er dog klart bindende for deres adressater. Lovlig status
Hvad forbød McCarran Act?
McCarrans lov om intern sikkerhed. En lov til at beskytte USA mod visse uamerikanske og subversive aktiviteter ved at kræve registrering af kommunistiske organisationer og til andre formål.
Hvad er forskellen mellem tidligere overvejelser og eksisterende pligter?
Tidligere overvejelse er et løfte om at give en anden noget af værdi til gengæld for varer eller tjenesteydelser, der er leveret og leveret i fortiden, uden forventning eller belønning. Forudgående pligt er et løfte om at gøre noget, som man allerede er forpligtet til at gøre ved lov eller ved et andet løfte eller aftale kan ikke tages i betragtning
Hvad var de nye grænseprogrammer?
Vilkår i dette sæt (11) Fair Labor Standards Act (1961) øger minimumslønnen fra $1 til $1. 25. Omnibus Housing Bill (1961) Lov om udvikling af arbejdskraft og uddannelse (1962) Lov om handelsudvidelse (1962) Lov om ombygning af område. Equal Pay Act (1963) National Defense Education Act (1963) Civil Rights Bill. Vilkår i dette sæt (11) Fair Labor Standards Act (1961) øger minimumslønnen fra $1 til $1. 25. Omnibus Housing Bill (1961) Lov om udvikling af arbejdskraft og uddannelse (1962) Lov om handelsudvidelse (1962) Lov om ombygning af område. Equal Pay Act (1963) National Defense Education Act (1963) Civil Rights Bill.
Hvordan påvirkede borgerkrigen Oregon?
Oregon blev en stat i 1859 og havde relativt lille indflydelse på borgerkrigen. Dens forbindelse til de konfødererede stater var minimal. Racismen i Oregon døde dog ikke. Kerry Tymchuk, administrerende direktør for Oregon Historical Society, fortalte KATU i et interview fra 2016, at staten begyndte meget racistisk.
Kan du besøge Vicepræsidenthuset?
Vicepræsidenter har budt utallige gæster velkommen til residensen, herunder udenlandske ledere og dignitærer. Alligevel er Naval Observatory fortsat med at fungere.