Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvem dræber akainu?

Ja Garp kunne virkelig have dræbt Akainu efter Akainu dræbte Ace. Der var ingen anden grund for Sengoku til at holde ham nede. Garp var en af ​​nogle få udvalgte mennesker, der gik tå til tå med Gol D. Roger i sin bedste alder og holdt sig selv.

Relaterede spørgsmål:
Hvad var betingelserne for Lees overgivelse?
Unionens general tildelte Lee gunstige vilkår for overgivelse: lod mændene vende tilbage til deres hjem og lod officerer, kavalerister og artillerister beholde deres sværd og heste, hvis mændene gik med til at lægge deres våben og overholde føderal lov.
Anerkender FN Hong Kong?
USA yder ingen udenlandsk bistand til Hong Kong.
Har Percy Jackson blå øjne?
Ifølge wiki har Zeus elektriske blå øjne som Jason og Thalia. Når han bliver sur, ændrer hans øjenfarve sig også for at passe til stemningen, så dybest set tilpasser hans øjne sig til, hvad himlen ville være og hans humør. Jeg har IKKE lavet Percy Jackson, så dette er udelukkende min tanke. Zeus har elektrisk blå øjne.
Hvad er den 13. ændringsquizlet?
Det forbød lovligt slaveri i USA. Denne ændring erklærede, at alle personer født eller naturaliseret i USA havde ret til lige rettigheder uanset deres race, og at deres rettigheder blev beskyttet på både stats- og nationalt plan.
Hvad var den største betydning af Englands glorværdige revolution?
Den største betydning af Englands glorværdige revolution var, at parlamentet, som repræsenterede folket, tog suveræniteten fra den britiske monark for altid. Lutherdommens triumf blev til dels fremkaldt af Luthers stærke forsvar af Prinsen af ​​Sachsen OG trykkeriet.
Hvordan startede Storbritannien WW1?
Storbritannien for at beskytte sine imperiale ekspansionsplaner indgik alliancer med Frankrig og Rusland. Krigen var forårsaget af traktat-alliancesystemet. Under London-traktaten fra 1839 indvilligede Storbritannien i at forsvare Belgiens neutralitet. Derfor gik Storbritannien i krig mod Tyskland, da Tyskland angreb Belgien.