Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad skrev dommer Robert H Jackson om regeringens grænser?

Jackson skrev berømt: "Selve formålet med Bill of Rights var at trække visse emner tilbage fra omskiftelserne af politisk kontrovers, at placere dem uden for rækkevidde af flertal og embedsmænd og etablere dem som juridiske principper, der skulle anvendes af domstolene. ”

Relaterede spørgsmål:
Er der en brand i nærheden af ​​Sedona?
Fay-branden, der blev rapporteret lige før kl. 16 i dag, er placeret cirka 4 miles nordvest for Sedona i Red Rock Secret Mountain Wilderness-området i Fay Canyon. Brandens udvikling mod nord og vest er langsom, og de mest aktive dele af branden forbliver i den sydlige og østlige del.
Kan du tage hjem, mens du går på politiskolen?
Ja, der er flere forskellige typer politiskoler. På nogle politiskoler vil du bo på skoleområdet i løbet af ugen i løbet af din uddannelse, mens du hos andre kan bo hjemme og deltage i undervisning otte timer om dagen eller i løbet af aftenen.
Kan du blive tildelt et lilla hjerte for PTSD?
Pentagon uddeler i øjeblikket ikke Purple Hearts til veteraner, der lider af PTSD. Tilhængere af denne politik hævder, at fysiske sår altid har afgjort berettigelsen til Purple Heart. Der er bekymring for, at nogle veteraner kan forsøge at forfalske diagnosen.
Hvad sker der, hvis ofrets rettigheder krænkes?
Flere tænder. En forfatningsbestemmelse garanterer et offers rettigheder. Hvis et offer for forbrydelse mener, at en offentlig myndighed eller embedsmand krænker ofrets rettigheder, kan offeret anlægge sag, kræve fuldbyrdelse og kræve erstatning for skade forårsaget af krænkelsen af ​​den forfatningsmæssige rettighed.
Hvad er de tre faser af katastrofeberedskab?
I sin bog om katastrofeoverlevelse identificerer Amanda Ripley (2008) de almindelige reaktionsmønstre for mennesker i katastrofesituationer. Hun hævder, at tre faser af respons er almindeligt set. Disse er benægtelse, overvejelser og det afgørende øjeblik.
Hvad forårsager neutralstrøm?
Høj neutralstrøm - interne årsager og løsninger Høje neutrale strømme i bygninger skyldes normalt tre situationer. Den første og mest almindelige er en, hvor der er stærkt ubalancerede belastninger. I dagens miljø er det mere og mere sandsynligt, at høje neutrale strømme skyldes en kombination af de tre. Høj neutral strøm - interne årsager og løsninger