Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad ser dykkere under vandet?

Ved at bære en flad dykkermaske kan mennesker se klart under vandet. Dykkermaskens flade vindue adskiller øjnene fra det omgivende vand med et luftlag. Lysstråler, der kommer fra vand ind i det flade parallelle vindue, ændrer deres retning minimalt i selve vinduesmaterialet.

Relaterede spørgsmål:
Gør en overskåret fastball ondt i din arm?
Mere end én major league-træner har fortalt mig, at den split-finger fastball og den cut fastball er skadelige for store ligaarme. Mange professionelle pitchers karrierer er blevet afskåret på grund af at kaste cut- og split-finger fastballs.
Hvad er Jigai?
I Japan er jigai (japanske tegn: se tekst) ritualet en traditionel metode til kvindelig selvmord, udført ved at skære halsvenen over ved hjælp af en kniv kaldet en tantō. I modsætning til seppuku kan jigai udføres uden assistance, hvilket var grundlæggende for seppuku.
Hvem dækker anden base på et boldslag mod midterfeltet?
Der er tre situationer (også dækket mere detaljeret senere i dette afsnit), hvor shortstop og anden basemans svar på denne regel er ændret en smule; når bolden rammes til catcher, pitcher eller center fielder: Catcher eller pitcher: kortstop dækker anden base; den anden baseman bakker op om anden base.
Smager spaghetti squash som agern squash?
I modsætning til den dristigere smag af butternut og agern squash, er spaghetti squash meget mere mild og kan bruges som base i mange saftige retter, der ligner pasta.
Hvor mange PSI taber du pr. fods højde?
Omregningsfaktoren for vand ved normale omgivende forhold på 60 grader Fahrenheit er 2,31 fods højde pr. pund pr. kvadrattomme vandtryk. At dividere de 100 fods højde med 2,31 fod pr. psi giver et hovedtab på 43,29 psi.
Hvor meget tjener en McDonald's-medarbejder i Storbritannien?
Den gennemsnitlige McDonald's-løn varierer fra ca. £10.000 pr. år for kundeserviceteamleder til £35.018 pr. år for Business Manager. Den gennemsnitlige McDonald's timeløn varierer fra cirka £7. 00 i timen for Manager til £16. 12 i timen for massageterapeut.