Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad kan skade centralnervesystemet?

Nogle alvorlige tilstande, sygdomme og skader, der kan forårsage nervesystemproblemer, omfatter: Blodforsyningsproblemer (vaskulære lidelser). Skader (traumer), især skader i hovedet og rygmarven. Psykiske problemer, såsom angstlidelser, depression eller psykose.

Relaterede spørgsmål:
Er CRP et cytokin?
C-reaktivt protein (CRP) er et akut-fase protein produceret af leveren under bakterielle infektioner og betændelse. Cytokinerne interleukin (IL)-1 beta, IL-6 og tumornekrosefaktor (TNF) er i vid udstrækning rapporteret at inducere syntese af CRP af hepatocytter både in vitro og in vivo.
Hvor bliver dine æg af, når dine rør er bundet?
En tubal ligation er en permanent form for prævention. Efter at denne procedure er blevet udført, kan et æg ikke bevæge sig fra æggestokken gennem rørene (en kvinde har to æggeledere) og til sidst til livmoderen. Sædceller kan heller ikke nå ægget i æggelederen efter ægløsning (frigivelse af et æg fra æggestokken).
Bliver ITP værre med alderen?
Lidelsen kommer normalt ikke igen. Akut ITP er den mest almindelige form for lidelsen. Kronisk trombocytopenisk purpura - Begyndelsen af ​​lidelsen kan forekomme i alle aldre, og symptomerne kan vare mindst seks måneder til flere år. Voksne har denne form oftere end børn, men det påvirker unge.
Underviser de stadig stenografi i skolen?
Amerikanske piger og nogle drenge plejede at forstå det på egen hånd. De tog det i skolen – eller sekretærskolen – og tog så breve på kontorer eller udskrifter i retten. Men de fleste skoler holdt op med at undervise i det, og for nutidens ulærte kan stenografi lige så godt være hieroglyfer.
Kan jeg blive gravid, hvis det ene rør er blokeret?
I nogle tilfælde bliver kun én æggeleder blokeret. Kvinder kan stadig blive gravide, fordi et æg stadig kan rejse gennem den upåvirkede æggeleder. Men hvis begge rør er fuldstændig blokerede, vil fertilitet uden behandling ikke være mulig. Her er et par måder, hvordan du bliver gravid med blokerede æggeledere.
Kan NP-skjoldbruskkirtlen tages om natten?
Det syntetiske skjoldbruskkirtelhormon vil ikke blive absorberet ordentligt, medmindre du tager det på tom mave og venter 45 til 60 minutter bagefter, før du spiser, siger Bianco. Hvis du vælger at tage din skjoldbruskkirtelmedicin om natten, er det vigtigt, at du ikke spiser i fire timer, før du tager det.