Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er tidskompleksitet af flettesort?

Merge Sort er ret hurtig og har en tidskompleksitet på O(n*log n) . Tidskompleksiteten af ​​Merge Sort er O(n*Log n) i alle de 3 tilfælde (værst, gennemsnit og bedst), da merge sort altid deler arrayet i to halvdele og tager lineær tid at flette to halvdele. Det kræver lige meget ekstra plads som det usorterede array.

Relaterede spørgsmål:
Hvorfor er MacBook så langsom?
Mac kører langsomt på grund af mangel på harddiskplads. At løbe tør for plads ødelægger muligvis ikke bare dit systemydeevne – det kan også få de programmer, du arbejder med, til at gå ned. Det sker, fordi macOS konstant skifter hukommelse til disk, især for opsætninger med lav initial RAM.
Hvordan holder jeg indhold i en div?
Hvis du ønsker, at teksten skal centreres vandret i en div, skal du 'text-align:center;' er din ven. Hvis du vil have det lodret centreret; pak indholdet ind i en indre div, og brug derefter 'margin: auto' for den indre div. Selvfølgelig skal du give den indre div en bredde; ellers fungerer det vandrette center ikke.
Hvorfor vil min iPhone ikke forblive forbundet til hjemmets WiFi?
Hvis indstillingerne på din router eller iPhone bliver ændret eller opdateret, kan det forhindre din iPhone i at forblive forbundet til dit Wi-Fi-netværk. Tryk derefter på Glem dette netværk. Efter at have glemt netværket, kan du gå tilbage til Indstillinger -> Wi-Fi og trykke på netværksnavnet igen for at oprette forbindelse igen.
Hvad er kontrakt ABI, og hvorfor er det nødvendigt?
ABI, Application Binary Interface, er dybest set, hvordan du kalder funktioner i en kontrakt og får data tilbage. En ABI er nødvendig, så du kan angive, hvilken funktion i kontrakten, du skal påberåbe dig, samt få en garanti for, at funktionen returnerer data i det format, du forventer.
Er du nødt til at erklære array-størrelse i Java?
Et par ting, som folk har sagt, skal regulære arrays i Java erklæres med en "ny" erklæring såvel som en størrelse. Du kan have et tomt array, hvis du vil, men det vil være af størrelse 0. Nu, hvis du vil have et dynamisk array, kan du bruge en ArrayList.
Hvad er en USB-opladerport?
Universal Serial Bus (USB) blev introduceret i 1996 og er siden blevet en af ​​de mest udbredte og bekvemme grænseflader til elektroniske enheder. USB-porten kan også bruges til at oplade personlige enheder, men med en strømgrænse på 500mA på det originale design, kunne dette have været en eftertanke.