Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er soldatens løn?

Løn efter erfaringsniveau for soldat En soldat i midten af ​​karrieren med 5-9 års erfaring tjener en gennemsnitlig samlet kompensation på $35.000 baseret på 14 lønninger. Betal efter erfaringsniveau for soldat

Relaterede spørgsmål:
Er en regnbue et eksempel på brydning?
En regnbue er et meteorologisk fænomen, der er forårsaget af refleksion, brydning og spredning af lys i vanddråber, hvilket resulterer i et spektrum af lys, der vises på himlen. Det tager form af en flerfarvet cirkulær bue. Regnbuer forårsaget af sollys dukker altid op i den del af himlen, der ligger lige overfor solen.
Hvorfor er administrativt skøn det uundgåelige resultat af enhver administrativ handling?
Flere bureauer betyder flere organisationskulturer. Hvorfor er administrativ skøn det "uundgåelige resultat af enhver administrativ handling?" Det er det uundgåelige resultat, fordi gennemsigtighed ikke altid er mulig. Dette komplicerer ansvarlighed ved at have flere bureauchefer, der ønsker forskellige ting.
Hvor langt vil stormfloden gå ind i landet?
Stormflod kan nå højder på mere end 12 m (40 fod) nær midten af ​​en kategori 5-orkan og vifte ud over flere hundrede miles af kyststrækningen og gradvist aftage væk fra orkanens centrum. Kystoversvømmelser kan nå langt inde i landet, snesevis af miles fra kystlinjen.
Hvad betyder Malfeasant?
navneord Lov. en offentlig embedsmands udførelse af en handling, der er juridisk uberettiget, skadelig eller i strid med loven; forseelse (bruges især af en handling i strid med en offentlig tillid). Sammenlign misfeasance(def 2), nonfeasance.
Hvad betyder det at spille offer?
Offerspil (også kendt som at spille offeret, offerkort eller selv-viktimisering) er fremstillingen af ​​offerskab af en række forskellige årsager, såsom for at retfærdiggøre misbrug af andre, for at manipulere andre, en mestringsstrategi eller opmærksomhedssøgning.
Hvad var den koldeste dag i Pennsylvania?
29. januar 2019 16:25 ET Ifølge The Weather Channel var den koldeste temperatur nogensinde registreret i Keystone State 42 grader under nul. Selvom rapporten ikke gav en dato, rapporterede St. Louis Today, at det skete i Smethport, McKean County den 5. januar 1904.