Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er purge i HPLC?

Svar: "Når du opsætter et HPLC-system, er formålet med udrensningen simpelthen at skylle gennem alle ledningerne, så eventuelt resterende opløsningsmiddel i dem fra en tidligere analyse eller vask erstattes med den nye mobile fase. En flowhastighed på 5mL/ min bruges almindeligvis til standard HPLC-systemer.

Relaterede spørgsmål:
Hvor hurtigt kan en kvinde pitche en baseball?
Den hurtigste baseballbane af en kvinde er 69 mph (111, 05 km/t) og blev opnået af Lauren Boden (USA), på sættet af 'Officially Amazing' i Claremont, Californien, USA, den 20. september 2013.
Hvem har flere point i kabaddi?
PRO KABADDI LEAGUE 2019 POINT-TABEL Rang Hold P 1 Dabang Delhi 85 2 Bengal Warriors 83 3 UP Yoddha 73 4 U Mumba 72 PRO KABADDI LEAGUE 2019 POINTTABEL Rangering Hold P 1 Dabang 3 Delhi 35 Mumba 7 35 Yoddha 35 Yodha 35
Hvilken slags hersker var Kleopatra?
Født omkring 69 f.Kr., Cleopatra VII var en del af det makedonske dynasti, der overtog herredømmet over Egypten i slutningen af ​​det 4. århundrede f.Kr. Under sin regeringstid smed hun politiske alliancer og blev romantisk involveret med de romerske militærledere Julius Cæsar og Mark Antony, indtil sin død i 30 f.Kr. En af antikkens mest
Er Apostille det samme som attestation?
En apostille er en form for attestation, hvor dokumenter legaliseres i et bestemt format, der er acceptabelt i alle nationer, der tilhører Haag-konventionen. I det væsentlige er Apostille en international attest, der er acceptabel i omkring 92 lande, og det meste af den vestlige verden anerkender Apostille.
Har sejlfisk rovdyr?
Bytte og rovdyr Delfinfisk, også kendt som mahi-mahi, er et primært rovdyr, der lever af sejlfisk. Større rovfisk og nogle havfugle spiser også sejlfisk. Bytte og rovdyr
Hvordan fungerer et snekke- og hjulgear?
Snekkegears drevarrangement er en kombination af en snekke (skrue) og et snekkegear (hjul), som bruges til at reducere omdrejningshastigheden og øge drejningsmomentet. Dette gearsystem fungerer på en simpel skruemekanisme, som konverterer rotationsbevægelse til lineær og drejningsmoment til en lineær kraft.