Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er mobiliseringsbetaling i bygningskonstruktion?

Betalinger leveret til en byggeentreprenør eller en leverandør af specialkonstrueret udstyr for at hjælpe med at imødekomme ekstraordinære opstartsomkostninger, der er påløbet for omgående at udføre i henhold til kontrakten (f.eks. køb af specialiseret udstyr og forsendelse til værtslandet).

Relaterede spørgsmål:
Hvilken alder startede den nationale tjeneste?
National Service, en standardiseret form for værnepligt i fredstid, blev indført i 1947 for alle raske mænd mellem 18 og 30 år.
Hvornår blev perestrojka indført?
Fra en beskeden begyndelse på den syvogtyvende partikongres i 1986 blev perestrojka, Mikhail Gorbatjovs program for økonomisk, politisk og social omstrukturering, den utilsigtede katalysator for at afvikle det, der havde taget næsten tre fjerdedele af et århundrede at opføre: den marxistisk-leninistiske - Stalinistisk totalitær stat.
Hvad betyder dommen om ulovligt drab?
I engelsk ret er ulovligt drab en dom, der kan returneres ved en ligsyn i England og Wales, når nogen er blevet dræbt af en eller flere ukendte personer. Dommen betyder, at drabet er sket uden lovlig undskyldning og i strid med straffeloven.
Hvor kommer Neutral fra?
Neutral er en kredsløbsleder, der normalt fuldender kredsløbet tilbage til kilden. Neutral er normalt forbundet til jord (jord) ved det elektriske hovedpanel, gadefald eller måler, og også ved forsyningens sidste nedtrapningstransformator.
Hvordan påvirkede Anden Verdenskrig produktionen?
Amerikas involvering i Anden Verdenskrig havde en betydelig indvirkning på økonomien og arbejdsstyrken i USA. Vores involvering i krigen ændrede hurtigt denne hastighed. Amerikanske fabrikker blev ombygget til at producere varer for at støtte krigsindsatsen, og næsten fra den ene dag til den anden faldt arbejdsløsheden til omkring 10%.
Kan jeg melde mig frivilligt til juryservice UK?
Frivilligordningen ville indebære, at folk kunne lade Domstolstjenesten vide, at de er interesserede og tilgængelige for at deltage i denne interessante og vigtige borgerpligt. Dette ville give britiske statsborgere, der ønsker at forpligte sig til jurytjeneste, at lade domstolens tjeneste, som har brug for nævninge, vide, at de er interesserede.