Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er ifølge Nehru frihedens arkitekt?

Ifølge nehru er Mahatma Gandhi frihedens arkitekt.

Relaterede spørgsmål:
Findes der Shaolin-munke?
Ja, der er i øjeblikket munke, der bor på Shaolin-templets grund. Nogle af dem dyrker kampsport. Nogle praktiserer måske buddhisme.
Hvad markerede begyndelsen af ​​kristendommen?
Kristendommen begyndte i det 1. århundrede efter Jesus død, som en sekt af jødiske mennesker i Judæa, men spredte sig hurtigt i hele det romerske imperium. Trods tidlig forfølgelse af kristne blev det senere statsreligion. I middelalderen spredte den sig til Nordeuropa og Rusland.
Hvorfor skriger Madame Schachter i bogaftenen?
Madame Schächter, en midaldrende kvinde, der er i toget med sin ti-årige søn, knækker hurtigt under den undertrykkende behandling, som jøderne udsættes for. Den tredje nat begynder hun at skrige, at hun ser en brand i mørket uden for bilen.
Hvad skete der i quizlet den 5. april?
"Den 5. april drejede historiens hjul." Det var sent på eftermiddagen. Vi stod inde i blokken og ventede på, at en SS skulle komme og tælle os. Han kom for sent. "Dette er begyndelsen på afslutningen på det nazistiske styre over det jødiske folk i Europa.
Blev hvepsen knækket?
Hope Pym, Hank Pym og Janet Van Dyne: Selvom Hope Pym (Hvepsen) og hendes forældre ikke optrådte i Infinity War, medvirkede de i Ant-Man and the Wasp. De gik alle i opløsning i filmens mid-credit-scene.
Hvor langt er Mohenjo Daro fra Harappa?
589 km. 589 km.