Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er Hipaa-kodesæt?

Formålet med HIPAA-transaktionerne og kodesættets standarder er at forenkle processerne og reducere omkostningerne forbundet med betaling for sundhedsydelser. Transaktions- og kodesættets standarder gælder for patientidentificerbare helbredsoplysninger, der transmitteres elektronisk.

Relaterede spørgsmål:
Hvad kan du lugte?
Smeltning er en proces med at tilføre varme til malm for at udvinde et uædle metal. Det er en form for ekstraktiv metallurgi. Det bruges til at udvinde mange metaller fra deres malme, herunder sølv, jern, kobber og andre uædle metaller.
Hvad er en kommerciel due diligence?
Kommerciel due diligence er den proces, som et selskab eller et private equity-selskab udfører for at måle en virksomheds kommercielle tiltrækningskraft. Det er designet til at gøre det muligt for den potentielle køber at træffe en informeret beslutning og fremhæve eventuelle potentielle risici forbundet med målvirksomheden.
Ryger Bruce Dickinson?
"Nej, jeg har aldrig røget," sagde Dickinson. "Det er en virus. Han fortsatte: "Det er den samme virus, der forårsager livmoderhalskræft, diagnosen er den samme, det er de samme ord, de bruger.
Hvad er krympearmering?
krympearmering. I armeret beton, stålarmering som er designet til at modstå krympespændinger.
Hvad er MarTech-stakken?
En marketingteknologi (martech) stak er den gruppe af teknologier, som marketingfolk bruger til at udføre, analysere og forbedre deres markedsføring på tværs af kundens livscyklus. Fokus for marketingteknologier er at forbedre internt samarbejde, måle effekten af ​​marketingaktiviteter og nå ud til kunder på nye måder.
Kan jeg tage serie 63 uden en sponsor?
I modsætning til mange andre FINRA-eksamener kræver Series 63-eksamenen ikke medlemsfirmas sponsorering. Hvis du ikke er Form U4-registreret eller tilknyttet et firma gennem FINRA's Web CRD-system, skal du bruge Form U10 til at anmode om og betale gebyret på $125 for Series 63-eksamenen.