Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er Harmagedon, Jehovas Vidner?

Armageddon refererer specifikt til Mount Megiddo i Israel, hvor nogle kristne mener, at den endelige konflikt mellem godt og ondt vil finde sted. Jehovas Vidner forventede imidlertid, at slaget ved Harmagedon ville være verdensomspændende, hvor Jesus skulle lede en "himmelsk hær" for at besejre Guds fjender.

Relaterede spørgsmål:
Hvem troede på frelse ved tro alene?
Lutheranere tror, ​​at individer modtager denne frelsesgave gennem tro alene. Frelsende tro er viden om, accept af og tillid til løftet om evangeliet. Selv troen i sig selv ses som en gave fra Gud, skabt i kristnes hjerter ved Helligåndens arbejde gennem Ordet og dåben.
Hvordan beregner GPS afstand?
For at beregne længde-, bredde- og højdepositionen måler en GPS-modtager præcist de forskellige lyshastigheder (299.792 km/s) forsinkelser i signalerne, der kommer fra 4 eller flere satellitter. Afstanden til hver satellit beregnes, og ved hjælp af trilateration beregnes GPS-antennens 3D-position.
Hvad betyder Salome i Bibelen?
Salome er et feminint navn, der stammer fra det hebraiske ord shalom, der betyder "fred." Salome (ca. begyndelsen af ​​det 1. århundrede e.Kr.) var datter af Herodias og nemesis af Johannes Døberen (Mark 6:17-29 og Matt 14:3) -11).
Hvad er de 12 hoveddele af solsystemet?
De 12 hoveddele betragtes som kredsløbene omkring solen frem til den eksistens, vi kender til rummet. *Lad solen være det faste omdrejningspunkt. Merkur. Venus. Jorden. Mars. Asteroidebælte. Jupiter. Saturn. Uranus.
Hvem dræbte efter at have læst Catcher in the Rye?
Mark David Chapman, den unge lejemorder, havde to ting med sig, da han skød og dræbte John Lennon på trapperne til Dakota-lejlighederne på Manhattan: en pistol og en paperback-kopi af The Catcher in the Rye.
Hvad betyder det, når nogen kalder dig en eremit?
eremit. Man hører oftere om eneboere, end man møder én, og det er fordi en eneboer er en, der kan lide at være alene, langt fra mennesker, nogle gange på grund af deres religiøse overbevisning eller måske fordi de simpelthen vil have noget privatliv.