Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er en psykogen tremor?

Psykogen bevægelse er en uønsket muskelbevægelse, såsom en spasme eller tremor, der er forårsaget af en underliggende psykologisk tilstand. Psykogen bevægelse kan udvikle sig som en del af en konverteringsforstyrrelse (hvor en psykologisk hændelse forårsager fysiske symptomer uden kendt medicinsk årsag).

Relaterede spørgsmål:
Hvad er stemi?
ST-elevation myokardieinfarkt (STEMI) er en meget alvorlig type hjerteanfald, hvor en af ​​hjertets store arterier (en af ​​de arterier, der leverer ilt og næringsrigt blod til hjertemusklen) blokeres. ST-segment elevation er en abnormitet, der detekteres på 12-aflednings-EKG'et.
Hvordan fik jeg klamydia i mit øje?
Du kan fange klamydia i øjet, når du gnider væsker, der indeholder bakterierne, ind i øjet. Dette kan ske, hvis du har klamydia og rører ved dit øje efter at have rørt ved dine kønsorganer eller hos en inficeret partner.
Kan du tage SSRI og tricykliske antidepressiva sammen?
Selektive serotoningenoptagelseshæmmere og tricykliske antidepressiva i kombination. KONKLUSIONER: Fluoxetin, fluvoxamin, paroxetin og sertralin kan øge TCA-plasmaniveauerne væsentligt, når de gives samtidigt. Sådanne interaktioner kan give anledning til negative virkninger.
Gør hjernetumorer ondt?
En tumor i hjernen kan lægge pres på følsomme nerver og blodkar. Dette kan resultere i ny hovedpine eller en ændring i dit gamle hovedpinemønster, såsom følgende: Du har vedvarende smerter, men det er ikke som en migræne. Det gør mere ondt, når du først står op om morgenen.
Hvad er plettet chlorose?
plettet chlorose er gulfarvning af bladene, og nogle mørkegrønfarvede pletter udvikler sig på overfladen af ​​blade hovedsageligt på grund af mangel på fosfor og molybdæn. .
Hvor længe kan du vente på at få en rabiessprøjte?
Nej. Hvis den bliver bidt, skal en vaccineret person modtage yderligere to doser rabiesvaccine; én dosis straks og én tre dage senere.