Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er en Jayhawk-borgerkrig?

Som fugl eksisterer Jayhawk ikke; den er lige så fabelagtig som den mytologiske roc. Men Jayhawkers var meget virkelige, ja, i dagene op til borgerkrigen. En Jayhawker var en af ​​en gruppe af anti-slaveri, pro-union guerillaer, der rejste om Kansas og Missouri, drevet af væsentligt mere ondskab end velgørenhed.

Relaterede spørgsmål:
Hvorfor opstår der storme?
Luften afkøles, når den stiger. Vanddamp kondenserer og danner cumulusskyer. Når der opstår kondens, frigives varme (latent varme/energi) og hjælper tordenvejret til at vokse. På et tidspunkt falder kondens højt i skyen (nu i form af vanddråber og is) til jorden som regn.
Hvad er en a fil?
Alien Files eller "A-Files" er individuelle filer, der er identificeret ved subjektets Alien Registration Number ("A-Number"). Et A-nummer er en unik personlig identifikator, der tildeles en ikke-borger. A-Files blev den officielle fil for alle immigrations- og naturalisationsregistre oprettet eller konsolideret siden 1. april 1944.
Er Storbritannien sikkert mod naturkatastrofer?
Storbritannien er lavrisiko, men ikke immun over for naturkatastrofer. I 1884 beskadigede et jordskælv i Colchester over 1.000 bygninger. skælvet kunne mærkes så langt væk som til Aberdeen. Tornadoer forekommer, men den mest almindelige katastrofe er oversvømmelser.
Hvad er sværere MBA eller jurastudiet?
MBA: Alt i alt er MBA-programmer sværere at få adgang til. Ud over GPA og GMAT betragter de fleste MBA-programmer erhvervserfaring som et topkriterium. Adgangsoptagelser til juraskoler er meget mere formelt, og er mere afhængige af GPA- og LSAT-score alt andet lige.
Fik Sacco og Vanzetti en retfærdig rettergang?
1920'ernes retssag og henrettelser af de italienske anarkister Nicola Sacco og Bartolomeo Vanzetti plager og intrigerer os årtier senere. Eksperter fortsætter med at diskutere, om den ene eller begge mænd begik væbnet røveri og mord. Om ét emne bør der dog ikke være nogen debat. Sacco og Vanzetti modtog ikke en retfærdig rettergang.
Hvordan henvender man sig til en sekretær i et brev?
En tidligere sekretær for et amerikansk føderalt departement bliver fortsat tiltalt som den ærede. Reglen er en gang en ærefuld altid og en æresmand. Men han eller hun er ikke længere hr./fru sekretær eller sekretær (navn), da der vil være en ny indehaver af dette kun-en-person-ad-gangen kontor.