Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad er en erstatning for kontaktopløsning til slim?

Du kan bruge flydende stivelse, borax blandet i vand (en spiseskefuld borax til en kop varmt vand) eller vaskemiddel såsom tidevand.

Relaterede spørgsmål:
Hvordan laver du en multiple choice-afstemning på Instagram?
For at stille et multiple-choice-spørgsmål, skal du blot oprette en historie, tilføje Quiz-klistermærket fra mærkatbakken og udfylde spørgsmålet og svarene. Derefter skal du vælge det rigtige svar fra de angivne muligheder og dele historien.
Lysner solen hårfarve?
For at forhindre hår i at blive orange i solen skal du bære et solbeskyttende hårprodukt. Solen vil naturligvis lysne dit hår og fjerne den glans, der blev sat på håret for at få farven. Du kan ikke bare hente en æskefarve og forvente at få disse resultater. Du bør altid gå til en professionel.
Hvor har du supporter på?
Bær det ligesom et undertøj og hold støtteposen foran dig og lad dit mandlige organ blive dækket af posen. Juster for at placere de to elastiske stropper under din numse. Du er færdig med at bære den mandlige supporter. Alt, hvad du vil, shorts eller træningsbukser, kan bæres over jokken.
Er tilslutning af luftfriskere farligt?
En af de primære bekymringer, sundhedseksperter har om plug-in luftfriskere, er deres udbredte brug af phthalater. NRDC advarer også om, at luftbårne phthalater kan forårsage allergiske symptomer og astma. Selv spormængder af phthalater kan ophobes og forårsage disse skadelige bivirkninger.
Hvad er forskellen mellem en far og en Zaddy?
Mens en far er en attraktiv ældre mand, er Azaddy en mand "med swag", som er attraktiv og også moderigtig. Det ser ud til, at det har mindre at gøre med alder. ZaynMalik, tidligere fra One Direction, er en populær zaddy. Ryan Reynolds er sandsynligvis også azaddy.
Hvilke sko havde sømænd på?
Lave sorte læderstøvler kaldet "boondockers" blev udstedt med garveuniformen; sømænd fik dog lov til at bære sorte læderhoppestøvler.