Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad byggede mykenerne?

At den mykenske civilisation havde handelskontakt med andre ægæiske kulturer er bevist af tilstedeværelsen af ​​fremmede varer i mykenske bosættelser såsom guld, elfenben, kobber og glas og af opdagelsen af ​​mykenske varer såsom keramik på steder så langt væk som Egypten, Mesopotamien , Levanten, Anatolien, Sicilien,

Relaterede spørgsmål:
Hvad omfattede Oregon-territoriet?
Oregon-territoriet strakte sig fra Stillehavskysten til Rocky Mountains og omfattede området inklusive det nuværende Oregon, Washington og det meste af British Columbia. Oprindeligt gjorde Spanien, Storbritannien, Rusland og USA krav på territoriet.
Hvordan øger jeg mit VA-handicap?
Sådan øger du din VA-handicapvurdering Trin 1: Afvej konsekvenserne af at anmode om en stigning. Trin to: Bestem, hvilken type anmodning der skal fremsættes. Trin tre: Kompilér medicinsk dokumentation. Trin fire: Udfyld formular 21-526b. Trin fem: Appel, hvis det er nødvendigt. Sådan øger du din VA-handicapvurdering Trin 1: Afvej konsekvenserne af at anmode om en stigning. Trin to: Bestem, hvilken type anmodning der skal fremsættes. Trin tre: Kompilér medicinsk dokumentation. Trin fire: Udfyld formular 21-526b. Trin fem: Appel, hvis det er nødvendigt.
Hvor lang er Baltimore County Police Academy?
Politiskolen er et 27-ugers akademisk, fysisk og praktisk træningsprogram, som introducerer rekrutter til en karriere inden for retshåndhævelse. Det er et ikke-bolig program beliggende i Dundalk, Maryland.
Hvad var det blodigste slag i 1. Verdenskrig?
Slaget ved Somme Slaget ved Somme
Hvordan dør imperier?
DEFLATION eller INFLATION kan dræbe en økonomi. Imperier dør ikke af HYPERINFLATION – det er forbeholdt udkanten. Når et imperium dør, har det historisk ALTID været ved DEFLATION/STAGFLATION. Reel rigdom drives fra den OVERJORDISKE økonomi til den UNDERJORDISKE økonomi, hvor den opsamles og gemmes væk.
Kan jeg besøge nogen i fængslet, hvis mit ID er udløbet?
Du får ikke lov til at besøge med et udløbet ID. Tvivler på, at du ville blive arresteret, men tvivler også på, at du får besøg. Forny dit ID allerede.