Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Hvad betyder Durango på spansk?

(dj? ˈræŋg? ?, spansk duˈraŋgo) 1. en stat i det nordlige centrale Mexico: højt plateau med Sierra Madre Occidental i vest; kunstvandet landbrug (især bomuld) og rige mineralressourcer. Hovedstad: Durango.

Relaterede spørgsmål:
Hvilken dæmning er vist i Dhoom 3?
Contra-dæmningen, almindeligvis kendt som Verzasca-dæmningen og Locarno-dæmningen, er en buedæmning ved Verzasca-floden i Val Verzasca i Ticino, Schweiz.
Hvordan blev baseball påvirket af den store depression?
Den store effekt af den store depression på baseball var et fald i deltagelse i professionelle baseballkampe. På grund af depressionen havde folk færre penge til rådighed til fritidsaktiviteter. Baseballspil var en luksus, som den almindelige amerikaner ikke længere havde råd til.
Hvordan døde Cass Elliot?
Hjerteanfald Hjerteanfald
Er Oxnard en sikker by?
Oxnard er sikker og sund I 2013 rangerede Business Insider den som den 16. sikreste by i Amerika med FBI-rapporterede voldelige kriminalitetsrater langt under landsgennemsnittet. Oxnard er i god behold
Kan bolden ramme frontvæggen to gange i racquetball?
A: Ja, du kan spille den, forvæggen er bare en anden væg, det centrale spørgsmål er, at bolden skal hoppe to gange for at et stævne er overstået. Bolden beskrevet i spørgsmålet rammer kun gulvet og hopper én gang. Forvæggen bliver til blot endnu en overflade. Den gode nyhed er, at hvis du kan køre denne bold ned, er det en nem opsætning!
Kan en switch-hitter skifte side under et slagbat?
I modsætning til kanden, kan dejen skifte kontinuerligt fra venstre til højre side af pladen under samme slag. Der er dog én undtagelse: aldrig under pitcherens afvikling. Hvis batteren skifter side under afviklingen, er han OUT.