Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Har nogen rugbykamp nogensinde endt 0 0?

Den sidste landskamp i topniveauet, der sluttede 0-0, kom i januar 1964, da Skotland holdt All Blacks på Murrayfield, selvom 40 år senere også et møde mellem Togo og Nigeria endte meningsløst.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er John Sterlings løn?
Som nævnt i NY Times-artiklen har Sterling aldrig misset en kamp. Jeg var ret overrasket over at høre fra artiklen, at han kun tjener $375.000+ i løn.
Patoloji Biyopsi nedir?
Biyopsi bir tanı yöntemi olan biyopsi, vücutta hastalık şüphesi bulunan bölgeden cerrahi yöntemler ile hücre, sıvı ya da doku alma işlemidir.
Hvorfor kaldes Minnesota Vikingerne Vikingerne?
Minnesota Vikings Ifølge Vikings' hjemmeside anbefalede Bert Rose, Minnesotas general manager, da det kom til NFL i 1961, kaldenavnet til holdets bestyrelse, fordi "det repræsenterede både en aggressiv person med vilje til at vinde og den nordiske tradition i det nordlige Midtvesten. "Minnesota Vikings
Hvem dræbte Summer Rose?
Raven Killed Summer Rose (eller så hende dø), og hun var muligvis SM
Kan du bygge huse i fængselsmonopol?
Selvom du er i fængsel, kan du købe og sælge ejendom, købe og sælge huse og hoteller og opkræve huslejer.
Hvordan får man en lapras i ildrød?
? Efter du har besejret din rival i Silph. Sambygger i Saffron City, tal med manden i samme rum som dig, og han vil give dig en Lapras!