Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Er Tea Tree Oil sikker for din vag?

Så for at forhindre andre mennesker i afslappet at skylle med prikkende olier, så lad os være klare: at putte tea tree-olie er ikke en sikker, sund måde at rense skeden på, forberede sig til gynækolog-aftaler eller behandle gærinfektioner. Faktisk kan det være utroligt skadeligt for skeden.

Relaterede spørgsmål:
Er Superdry jakke varm?
Disse jakker har dig dækket. Lige i tide til vinteren har Superdry udgivet en helt ny linje af chill-beating frakker, der er spækket med varme, stil og (endnu bedre) etisk fremskaffet dun. Føl dig varm, se varm ud, slå Old Man Winter.
Er flydende Drano dårligt for dine rør?
Liquid Plumr og Drano er kemisk designet til at tære på alt det, der tilstopper dine rør, hvilket kan resultere i skadelige plastik- eller endda metalrør. I de fleste tilfælde vil en enkelt brug af Liquid Plumr eller Drano ikke forårsage problemer med dine rør, selvom du bør undgå at bruge dem på dit toilet.
Hvor lang tid tager olivenolie at vokse hår?
Top dit hår med en badehætte og lad oliebehandlingen trænge ind i din hovedbund. Mange mennesker lader olien absorbere i mindst 15 minutter - selvom der ikke er noget, der tyder på, hvilken tidsperiode der ville være mest nyttig.
Er vegansk læder kun vinyl?
Selvom det er nemt at vide, hvad det ikke er - et animalsk produkt - er det sværere spørgsmål at besvare, hvad vegansk læder egentlig er. Så med andre ord: ja, det meste vegansk læder er bare plastik. PVC fremstilles i en proces kaldet polymerisation, hvor molekyler af vinylchloridmonomerer kombineres.
Kan kalium få dig til at tage på?
Efter min ydmyge mening er det en alvorlig kaliummangel, der kan forårsage vægtøgning, væskeophobning, oppustethed og en række andre sundhedsproblemer, der kan rettes ved blot at øge dit indtag af fødevarer, der er høje i kalium.
Er platformsvogne komfortable?
De er super komfortable, og platformen er perfekt, da jeg er på beton det meste af dagen.