Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Er Somalia krigshærget?

(CNN) Her er et kig på Somalia, et fattigt, krigshærget østafrikansk land, der grænser op til Adenbugten, Det Indiske Ocean, Etiopien og Kenya.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er årsagerne til antisocial adfærd?
Årsager til antisocial adfærd At blive udsat for vold i hjemmet og misbrug i deres hjem. At vokse op med stofbrugende forældre. At vokse op i et voldeligt og utrygt kvarter og samfund. At blive seksuelt, fysisk eller følelsesmæssigt misbrugt. At vokse op i et ustabilt hjem. Årsager til antisocial adfærd At blive udsat for vold i hjemmet og misbrug i deres hjem. At vokse op med stofbrugende forældre. At vokse op i et voldeligt og utrygt kvarter og samfund. At blive seksuelt, fysisk eller følelsesmæssigt misbrugt. At vokse op i et ustabilt hjem.
Kan du modtage madkuponer med en forbrydelse?
Lovgivere vedtog et føderalt forbud mod madkuponer til narkotikaforbrydere i 1996 under Clinton-administrationen, en lille del af en pakke af store velfærdsreformlove. Efter reglen kan narkoforbrydere heller ikke få andre velfærdsydelser.
Er FEMA en first responder?
Chertoff: FEMA Ikke en First Responder. 15 til Senatets Homeland Security and Governmental Affairs Committee bemærkede Department of Homeland Securitys sekretær Michael Chertoff, at Federal Emergency Management Agency (FEMA) "ikke er – og heller aldrig har været – en first responder."
Hvad var årsagerne til ophævelseskrisen, og hvad var det grundlæggende spørgsmål?
Nullificeringskrisen var forårsaget af de vedtagne beskyttelsestakster, som blev anset for forfatningsstridige af sydstaterne. John C. Calhoun, amerikansk vicepræsident fra syd skrev anonymt "South Carolina Exposition and Protest", som havde til formål at annullere de pålagte toldsatser.
Hvordan påvirker vold os?
Nærværende undersøgelse bekræftede, at udsættelse for vold øger risikoen for dårligere mental sundhed i form af mere depression/angst, men også somatisk sundhed i form af øgede symptomer på svære muskel- og skeletsmerter. Effektstørrelserne af relationerne var i det lille interval, som ofte rapporteret.
Hvad er en langarmspistol?
En lang pistol er en kategori af skydevåben med længere løb end de fleste andre typer. I håndvåben er en lang pistol generelt designet til at blive holdt med begge hænder og afstivet mod skulderen, i modsætning til en pistol, som kan affyres med en enkelt hånd.