Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Er det sikkert at tage papaya enzymer?

Papaya er MULIGT SIKKER, når den tages som medicin. Latexen fra papaya er MULIGVIS USIKKER, når den tages i store mængder. Papaya latex indeholder papain. Indtagelse af store mængder papain gennem munden kan beskadige spiserøret.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er MCH i neurokirurgi?
M. Ch. Neurokirurgi eller Master of Chirurgiae i neurokirurgi er et postgraduate kirurgi program. Neurokirurger udfører kirurgiske procedurer for at behandle disse problemer, hvis det er nødvendigt. For at blive neurokirurg skal en læge gennemføre et strengt 7-årigt opholdsprogram efter medicinsk skole.
Ændrer din alkoholtolerance sig med alderen?
Tolerance stiger med alderen Alkoholtolerance – hvilket betyder den mængde, vi kan drikke, før det påvirker os – falder generelt hos ældre mennesker. Dette skyldes reduktionen i kropsvæske og stigningen i kropsfedt. Derfor er blodets alkoholkoncentration (BAC) højere. Tolerancen øges med alderen
Kan du sove igennem blindtarmsbetændelse?
Når først smerten er i den nederste del af maven, kan den være meget intens. Dr. Payne siger, at mange af hans patienter beskriver det som, "som ingen anden smerte, de har følt før." Blindtarmsbetændelse er alvorlig nok til at vække en, der sover.
Hvornår skal du gå til læge for en indgroet tånegl?
Ring til din læge, hvis din tå er rød, varm, hævet eller dræner pus, eller hvis der er røde striber, der fører fra din tå. Din læge kan give dig antibiotika. Hvis din tånegl er meget indgroet, kan din læge foreslå en mindre operation for at fjerne hele eller en del af den indgroede negl.
Hvorfor kan jeg ikke sove roligt?
Stress er den vigtigste årsag til kortvarige søvnbesvær. Hvis du ikke kan sove, så stå op og ud af sengen, sæt dig i svagt lys i et andet rum, og gør noget stille, roligt og afslappende, der hjælper med at fjerne tankerne fra dine bekymringer. At skrive en huskeliste tidligere på aftenen kan også hjælpe med at rense dit sind.
Hvordan påvirker methylering transkriptionen?
DNA-methylering kan påvirke transskriptionen af ​​gener på to måder. For det første kan methyleringen af ​​DNA i sig selv fysisk hæmme bindingen af ​​transkriptionelle proteiner til genet, og for det andet, og sandsynligvis endnu vigtigere, kan methyleret DNA være bundet af proteiner kendt som methyl-CpG-bindende domæneproteiner (MBD'er).