Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Er Chevron og Exxon det samme firma?

De "syv søstre": Exxon (nu ExxonMobil), Mobil (nu ExxonMobil), Chevron, Gulf Oil (nu Chevron), Texaco (nu Chevron), BP ogShell.

Relaterede spørgsmål:
Hvilken sø ligger Toronto på?
Lake Ontario Lake Ontario
Hvad er lokal håndværksindustri?
Håndværksindustrien omfatter varer, der er håndlavet af håndværkere eller fagfolk inden for et bestemt fag. Små virksomheder beskæftiget med håndværk omfatter alt fra kunstgallerier til håndlavede tekstiler til kulinariske produkter. Ofte opererer håndværksindustriens iværksættere uafhængigt og er ikke franchise.
Hvad er det første skridt i den strategiske ledelsesproces?
Strategisk ledelse refererer til en virksomheds formulering, implementering og evaluering af dens langsigtede forretningsplaner. Strategisk formulering er det første trin i strategisk ledelse og involverer indsamling, evaluering og organisering af information.
Kan jeg tilføje nogen til min SunTrust-konto online?
Du kan tilføje modtagere til alle dine konti "online" uden at skulle køre 10 miles til et filialkontor. Og gæt hvad, når du ringer til dem, får du en person i telefonen. Prøv en af ​​onlinebankerne, hvis du vil have bekvemmelighed ved at oprette og administrere dine konti. Suntrust har lige mistet min forretning.
Hvor meget sælger Nigeria en tønde olie?
Til en aktuel pris på 65 USD pr. tønde, rekorder nigeriansk råolieeksport på 2,2 millioner tønder om dagen.
Kan en privat virksomhed foretage præferencetildeling?
En præferenceemission er en udstedelse af aktier eller konvertible værdipapirer fra børsnoterede eller unoterede virksomheder til en udvalgt gruppe af investorer, men det er hverken en fortegningsemission eller en offentlig udstedelse. De har normalt ikke stemmeret og belønnes kun med udbytte.