Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Bruges hhv.

'Respektivt' er et adverbium, der ofte misbruges af ikke-engelsktalende som modersmål. Det betyder "i den angivne rækkefølge" og bør kun bruges, hvis din sætning ville være uklar uden den. Eksempel: Oxygen-, nitrogen- og brintdetektorstrømme blev indstillet til henholdsvis 85, 7 og 4 ml/min.

Relaterede spørgsmål:
Hvad betyder stav og stav i Salme 23?
thi du er med mig; din stav og din stav, de trøster mig. ” – Salme 23:4. Salmen bruger en metafor for en hyrde, der leder sin flok, stangen og staven er en hyrdes redskaber til at gribe et får, der er på afveje (en kroget stav) eller til rettelse ved et hurtigt tryk på siden eller stang med stangen.
Hvem grundlagde Daulatabad?
DAULATABAD FORT. Dette fort blev bygget af Yadava-dynastiet i 1187 og var kendt som Deogiri. Da Muhammad Tughlak besteg Delhi-tronen, blev han så betaget af fæstningen, at han besluttede at flytte sit hof og hovedstad dertil og omdøbte det til Daulatabad, "Lykkebyen".
Hvilken kaste er Kumars efternavn?
'Kumar' har ingen betydning som kaste, når det bruges som mellemnavn. Men når 'Kumar' bruges som efternavn, betegner det de fleste gange SC-kastefolket. Der er mange undtagelser, og de fleste undtagelser findes i Bihar. De fleste af OBC-folk bruger 'Kumar' som efternavn i Bihar.
Er St Paul's Cathedral katolsk eller anglikansk?
St Paul's Cathedral, London, er en anglikansk katedral, sæde for biskoppen af ​​London og moderkirken for bispedømmet London. Det sidder på Ludgate Hill på det højeste punkt i City of London og er en fredet bygning.
Hvem var Brahmas hustru?
Saraswati Saraswati
Hvor praktiseres sufisme i dag?
Sufisme er populær i sådanne afrikanske lande som Egypten, Tunesien, Algeriet, Marokko og Senegal, hvor den ses som et mystisk udtryk for islam. Sufisme er traditionel i Marokko, men har oplevet en voksende genoplivning med fornyelsen af ​​sufismen under nutidige spirituelle lærere som Hamza al Qadiri al Boutchichi.