Dansk spørgsmål

De mest interessante spørgsmål og vores svar på dem. Nu er det nemt at finde den mest interessante information på mindst mulig tid. Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Betragtes kyprolis som kemoterapi?

Bortezomib var den første proteasomhæmmer, der blev godkendt til at behandle patienter, der allerede var blevet behandlet med to andre typer kemoterapi, og hvis kræft stadig er udviklet efter den seneste behandling. Carfilzomib (Kyprolis®) er en nyere proteasomhæmmer, der er tilgængelig for patienter med myelomatose.

Relaterede spørgsmål:
Hvad er HGB blodprøve?
Hæmoglobin er et protein i dine røde blodlegemer, der transporterer ilt til din krops organer og væv og transporterer kuldioxid fra dine organer og væv tilbage til dine lunger. Hvis en hæmoglobintest afslører, at dit hæmoglobinniveau er lavere end normalt, betyder det, at du har et lavt antal røde blodlegemer (anæmi).
Hvorfor giver nye sko mig altid vabler?
Til at begynde med er blærer forårsaget af friktion mellem en knoglefremspring på din fod og din sko, siger Dr. Bass. "Gennem denne friktion begynder det yderste hudlag at give efter og boble op," siger han. Derefter fyldes væske mellem den adskilte hud, hvilket forårsager den klassiske blisterboble.
Hvad er forskellen mellem luftfugter og forstøver?
Den største forskel her er, at luftfugtere skal forvandle vand til en tåge, og forstøvere gør det samme med en medicin. Forskellige astmamedicin kan have meget forskellige egenskaber, der ikke tillader dem at blive omdannet til en tåge på samme måde, som vand kan.
Hvad gør propranolol ved din krop?
Del på Pinterest Propranolol kan sænke hastigheden, hvormed hjertet slår og reducere blodtrykket. Ud over at bremse hjertet ned, sænker propranolol også blodtrykket. Dette sikrer, at en sikker mængde blod og ilt pumper gennem hjertet til resten af ​​kroppen.
Hvad er en holdassistent?
Team Attendants vil hjælpe basketball personale, front office personale og trænere. Væsentlige pligter og ansvar Deltag i alle hjemmekampe før sæsonen, den regulære sæson og slutspillet. Assistere team med offentlige arrangementer efter aftale. Udfør tildelte opgaver på banen (eksempel: drikkevarer, håndklæder, bøjle, shag og rebounding).
Kan man få kræft af at vælge en muldvarp?
Ridsede modermærker kan føre til kræft. "Hold øje med den muldvarp," er lægerne glade for at minde os om. Eventuelle ændringer i størrelse, form eller farve kan indikere, at hudkræft, specifikt et melanom, dannes. Men alt, der fremkalder mutationer, kan i teorien forårsage kræft.